Câți bani primesc angajații DSP București pentru a lupta împotriva COVID-19 din linia 1? Medicii iau peste 15.000 lei, asistentele 4.800 lei iar șoferii 4.000 lei

În aceste momente dificile, toți ochii românilor sunt ațintiți asupra inspectorilor și medicilor DSP. Aceștia sunt în prima linie a luptei împotriva COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

România trece printr-o situație fără precedent, iar toate speranțele pentru ieșirea din aceasta se îndreaptă către medicii din spitale și către Direcția de Sănătate Publică. Totuși, cât de mult câștigă un medic sau un specialist de la DSP și cât câștigă cei care își pun zilnic în pericol sănătatea și chiar viața în această luptă.

Citeste si: Ludovic Orban, noi declarații despre testarea aleatorie a 10.000 de bucureșteni: "Că selectăm noi oamenii sunt povești"

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști, amenință Armata care a ieșit în stradă: „Odihniți-vă bine, că noi avem echipe de bombardieri!”

Citeste si: Gestul inexplicabil al unor medici din Neamţ! Un pacient diagnosticat cu coronavirus lăsat pe targă afară, în frig, în maieu

Citeste si: Gestul inexplicabil al unor medici din Neamţ! Un pacient diagnosticat cu coronavirus lăsat pe targă afară, în frig, în maieu

fara descriere

Salarii motivante la DSP București

Conform unui document consultat de stirilekanald.ro care datează din martie 2019, media salariilor de la DSP București era unul destul de ridicat. Astfel, un medic primar câștiga lunar un salariu brut de peste 15.000 lei, la care se adaugă un supliment de hrană și un spor lunar de 545 lei. 

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate