Câți bărbați a avut Marilyn Monroe. Actrița s-a iubit inclusiv cu președintele american John F. Kennedy

Marilyn Monroe, una dintre cele mai dorite femei, a avut o viața tumultoasă, cu multe relații controversate.

Câți bărbați a avut Marilyn Monroe
Figura de ceară Marilyn Monroe[Sursa foto: shutterstock]
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Marilyn Monroe a fost una dintre cele mai frumoase și dorite femei ale secolului trecut. Actrița a reușit să atragă atenția multor bărbați datorită aspectului fizic, dar și vocii blânde.

Cu câți bărbați s-a iubit Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a fost o femeie curtată de foarte mulți bărbați, cu numeroase relații amoroase de-a lungul vieții, toate foarte controversate.

Citeste si: 59 de ani de la moartea actriței Marilyn Monroe! Lucruri mai puțin știute despre sex simbolul secolului XX

Marilyn Monroe a fost căsătorită de trei ori, și a fost implicată în multe relații cu personalități cunoscute, la aceea vreme. Primul soț al actriței a fost Jim Dougherty, cu care s-a căsătorit la vârsta de doar 16 ani, pe 19 iunie 1942.

Aceasta a afirmat la un moment dat că erau îndrăgostiți și că ar fi trăit fericiți dacă visul ei de a deveni celebră nu i-ar fi îndepărtat. Totuși, Marilyn Monroe a susținut mereu că aceasta a fost o căsătorie din interes, iar pe 13 septembrie 1946, cei doi au divorțat.

Citeste si: O mamă din Iași și-a băgat fetița în mașina de spălat a filmat-o cum se "învârte"- bzi.ro

Frumoasa blondină a avut o relația cu Howard Hughes, după ce acesta a văzut-o într-o poză de pe coperta unei reviste. Se spune că după întâlnirea cu acesta, Marilyn Monroe a început să aibă succes în industria cinematografică.

În 1951 star-ul de baseball, Joe DiMaggio, a început să o placă pe Marilyn Monroe după ce a văzut o fotografie în care apărea aceasta cu doi jucători de la Chicago White Sox.

Jucătorul de baseball a făcut rost de numărul actriței de la cel care făcuse poza, iar după  doi ani de curtenire cei doi s-au căsătorit la primăria din San Francisco pe 14 ianuarie 1954.

Celebra sedința foto în care frumoasa blondină a pozat cu rochia ridicată de curentul de aer a fost momentul în care jucătorul de baseball a decis să se despartă de aceasta. Deși au pus punct relației, Joe DiMaggio a continuat să o iubească și i-a rămas un prieten fidel și devotat până la sfârșitul zilelor lui Marilyn Monroe.

Chiar și după moartea acesteia, jucătorul de baseball a continuat să-i ducă trandafiri roșii la mormânt.

Cel de-al treilea soț al actriței a fost dramaturgul evreu, Arthur Miller, cu care s-a căsătorit pe 29 iunie 1956. Acesta a fost bărbatul, a cărui inteligență era căutată de mult timp de către Marilyn Monroe. Căsnicia celor doi a durat doar 5 ani, iar pe 24 ianuarie 1961 au divorțat.

Faimoasa actrița a avut o relație și cu Yves Montand, bărbatul cu care a împărțit platoul de filmări.

Prin patul frumoasei actrițe a trecut și Jhon F. Kennedy, bărbatul despre care se zice că i-ar fi adus moartea lui Marilyn Monroe. Pe atunci președinte, Kennedy era pur și simplu înnebunit de aceasta, iar în presă s-a vorbit mult despre aventura acestora.

Citeste si: Marilyn Monroe ar fi împlinit astăzi 95 de ani. Actriţa a avut o viaţă intensă, dar mult prea scurtă

Aventura dintre cei doi a pornit de la faimoasa interpretare a melodiei „La mulți ani, domnule președinte”, la un miting din Madison Square Garden. Conform zvonurilor din aceea vreme, Marilyn Monroe a avut o aventură și cu cel de-al doilea membru cel mai faimos al familiei Kennedy, Robert F. Kennedy.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sorin Cîmpeanu, anunț important despre închiderea școlilor din București: ”Vom fi nevoiți să trecem în online”

Calendar Creștin Ortodox marți, 21 septembrie 2021. Creștinii pomenesc un mare sfânt astăzi. Iată ce i-a spus Dumnezeu

Atac armat la o universitate din Rusia! Studenții au sărit pe geam să nu fie împușcați

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

Anunț cutremurător despre Alexandru Arșinel. Veste extrem de tristă despre marele actor

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

TRAGEDIA CARE A ȘOCAT ROMÂNIA. Uciși fulgerător de varianta Delta

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies