Câți elevi au media 10 la Evaluarea Națională 2019 în București! Au fost afișate rezultatele

Au fost afișate rezultatele la Evaluarea Națională 2019, în funcție de acestea absolvenții clasei a VIII-a vor fi admiși la un liceu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Rezultatele de la Evaluare Națională 2019 afișate astăzi de Ministerul Educației arată că 48 de elevi din București au obținut media 10. Este vorba despre absolvenți de clasa a VIII-a care au luat nota 10 la ambele examene ale Evaluării Naționale. Aceste rezultate sunt înainte de contestații.

Citeste si: Rezultate Evaluarea Națională. Fiica lui Adi Minune a luat note dezastruoase

Citeste si: Cum arată un fotomodel celebru după ce a născut! Imaginile cu Roxana Diță în costum de baie sunt DEMENȚIALE

Citeste si: Schimbare mai şocantă nu ai văzut în viaţa ta! Uite cum arată acum băiatul Ioanei Tufaru! Nici propria mama nu-l mai recunoaşte! FOTO EXCLUSIV!

Spre comparație, anul trecut înainte de contestații au fost 53 de medii de 10 în București.

Rezultate Evaluare Națională 2019. Când se pot depune contestațiile

Evaluare Națională 2019. Contestaţiile pot fi depuse astăzi, în intervalul orar 14:00 - 20:00. Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale, rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 29 iunie. La sesiunea din 2019, s-au înscris 154.956 de absolvenţi ai clasei a VIII-a.

Media generală obţinută în cadrul Evaluării Nationale 2019 are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate