Catrinel Sandu, destăinuiri despre divorţ şi relaţia cu actualul ei iubit! Va îmbrăca din nou rochia de mireasă

Catrinel Sandu se va căsători cu Steve, iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Catrinel Sandu a plecat în SUA alături de Gabriel Trifu crezând că viaţa lor va fi un de basm. Din păcate, relaţia lor s-a deteriorat şi s-a ajuns la divorţ. Frumoasa dansatoare a trecut printr-o perioadă grea după despărţire, dar a reuşit să se pună pe picioare şi să-şi facă o nouă relaţie. Acum ea este logodită cu Steve, un medic stomatolog pe care l-a cunoscut în 2017. 
 
„Steve a apărut în viaţa mea la un an după despărţire. Totul a început în 2015, iar fostul meu soţ a plecat de acasă în 2016. Steve a reapărut în viaţa mea în 2017. Între 2015 şi 2017 am fost pe cont propriu. Da, am prieteni acolo şi au fost alături de mine, dar nu avem un trecut aşa de îndelungat împreună ca să pot vorbi cu ei aşa cum vorbeam cu prietenii mei din România.
 
Mi-a fost greu. Imaginează-ţi că divorţezi într-o ţară complet străină, în care nu cunoşti avocaţi, nu ştii legile, te simţi pierdut şi simţi că ai mâinile legate. Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reuşit să le depăşeşc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea, dar mi-a dat multă putere şi m-a schimbat.
După asta simt că sunt în stare să fac orice.
 
 
Totul a început să se îndrepte apoi. Am găsit cel mai bun job, la care visam de ani buni, acela de profesoară la una dintre cele mai bune şcoli de artă – unde e foarte greu să obţii o catedră, mai ales că eu nu aveam studii sau certificări în Florida, toate diplomele sunt obţinute în România.
Dar am obţinut jobul şi asta mi-a dat multă încredere şi putere. Îi spuneam lui Steve că am nevoie să redevin o femeie independentă, aşa cum fusesem toată viaţa. Chiar şi în timpul mariajului am lucrat permanent, dar după al doilea copil am început să muncesc mai puţin, pentru că trebuia să am grijă de doi copii, dar aveam joburi part-time”,
a povestit Catrinel Sandu pentru Unica. 
 
Relaţie dintre fosta „bebeluşă” şi Steve este foarte serioasă, cei doi plănuind să se căsătorească.
Înainte de a o cere de soţie, americanul a vrut acordul părinţilor lui Catrinel, fapt ce i-a bucurat foarte mult pe aceştia. 
 
„Steve şi Catri se iubesc enorm. Bineînţeles că el a venit să vorbim şi să ne ceară părerea în privinţa cererii în căsătorie”, a dezvăluit mama ei pentru Click.
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată şi cu ce se ocupă iubitul tinerel al Taniei Budi, frumoasa blondină de 51 de ani

Contabila de la Spitalul Judeţean Argeş a furat 3,9 milioane de lei - Procurorii DIICOT au aflat cum proceda femeia ca să ia banii

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies