Vedete

Catrinel Sandu, pe patul de spital! "Viata mea a..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Catrinel Sandu, pe patul de spital! "Viata mea a..."icon photo

Catrinel Sandu, din nou incercata de momente grele. Vedeta care s-a stabilit in America si a divortat recent de tatal copiilor ei, a ajuns pe mainile medicilor.


Nu se stie deocamdata ce s-a intamplat cu fosta bebelusa, cert este ca a avut nevoie de spitalizare. Catrinel Sandu a publicat pe contul ei de socializare o fotografie de pe patul de spital, in care apare cu branula la mana."Viata mea a batut filmul", a scris Catrinel.

Catrinel Sandu si sotul ei, Gabriel Trifu, au divortat de curand. Vedeta a reusit sa isi gaseasca alinarea in bratele unui american, cu care are o relatie in prezent.

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune