Caz emoționant la Botoșani! 6 copii și tatăl lor luptă să trăiască, după ce mama i-a abandonat! Părintele abia reușește să plătească curentul

Caz emoționant la Botoșani: un tată luptă pentru vieților copiilor lui, după ce mama i-a abandonat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un tată din Botoșani se străduiește cu toate puterile sale de a-și ține în viață cei 6 copii pe care îi are. Mama micuților i-a abandonat. Cei șase copii, trei băieți și trei fete, sunt din localitatea Icușeni, județul Botoșani.

Cei șase copii, Darius (4 ani), Marius (5 ani), Lavinia (8 ani), Nicoleta (11 ani), Seby (12 ani) și Anca de doar 14 ani, au nevoie de ajutorul și bunăvoința oamenilor din jur.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Legătura neștiută dintre Matei Negrescu și fosta iubită a lui Cătălin Cazacu

Citeste si: Detaliul important în cazul morții designerului Răzvan Ciobanu. Ce ținea în mână în momentul accidentului

fara descriere

Citeste si: Viral: Imagini demențiale cu un șofer care suflă în etilotest, apoi leșină în fața polițiștilor

Tatăl lor se luptă din răsputeri pentru a avea ce să le ofere celor șase copii pentru a crește în armonie, după ce mama i-a abandonat, conform botosaninews.ro.

”Pentru cei care pot ajuta cu alimente, îmbrăcăminte, și alte lucruri care pot asigura un trai cât de cât decent vă stau la dispoziție cu adresa exactă. Ce am constatat eu astăzi a fost că au nevoie de căni, pahare, scaune și de o masă, alta față de cea din bucătărie, pentru a avea pe ce să-și facă temele și de îmbrăcăminte și încălțăminte”, a spus un botoșănean care a mers la familia respectivă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate