Caz incredibil în Capitală. Ignorat de autorități, un bărbat infectat cu Covid-19 s-a izolat de 5 zile în mașină. „Mi-a răspuns cineva și mi-a zis să aștept”

Un bucureștean a fost nevoit să se izoleze în mașina personală, pentru a-și proteja soția operată recent pe inimă. După ce autoritățile nu i-au mai dat nicio indicație, bărbatul și-a făcut bagajul și s-a mutat în autovehicul.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Bărbat infectat cu Covid, izolat în mașina proprie
Mihail Popescu, asistent medical


In articol:

Mihail Popescu, în vârstă de 34 de ani, este asistent medical în București. După ce a experimentat simptome ale coronavirusului, bărbatul a sunat la Direcția de Sănătate Publică pentru indicații. I-a răspuns cineva doar pentru a-i transmite că va fi sunat de altcineva. 

Pentru că nu a mai primit niciun telefon, bărbatul a decis să se izoleze în mașina personală în așteptarea unui răspuns din partea autorităților. Mihail spune că a fost singura soluție, pentru că nu a vrut să intre în contact cu familia sa. El a mărturisit că soția lui a suferit o operație pe cord și poate fi vulnerabilă în fața bolii

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Aici dorm și în spate am bagajul făcut de soție. M-am trezit sâmbătă dimineață și am constat că nu am gust și miros și am anunțat la muncă. Sunt asistent medical și mi-au zis să fac un test de Covid și am decis în drum spre muncă să nu mai merg în casă. Mi-a ieșit rezultatul pozitiv. Soția este operată pe inimă acum un an și jumătate și parcă n-aș vrea să se îmbolnăvească și ea”, a povestit bărbatul pentru Digi24.

Bolnav de COVID-19, ignorat de autorități

Mihail spune că a sunat de nenumărate ori la DSP București să ceară un sprijin, însă a fost lăsat în așteptare.

„Mi-a răspuns cineva și mi-a zis să aștept și să stau izolat, atâta tot, asta sâmbătă seara. Duminică am sunat din nou și am cerut să îmi zică ceva, ce să fac, că stau în mașină. Să stau izolat pe cât posibil, așa mi-au zis. Îmi trebuie concediul ăla medical, mă interesează internarea aia de 24, 48 de ore”, mai spune bărbatul.

El a cerut ajutorul unui prieten care are un apartament gol. „Dacă fac rost de cheia respectivă să mă mut... Aseară m-am bărbierit aici, la farurile mașinii, a fost ok”, adaugă el.

Urmatorul articol
Citește și:

Ilinca Vandici a recurs la ajutor de specialitate! A decis să meargă la psiholog după ce soțul ei i-a atras atenția

Episcopul Huşilor, Ignatie, infectat cu COVID-19. Cum se simte prelatul

Explozie de cazuri noi de coronavirus în România. Zeci de morți, în ultimele 24 de ore

Ce trebuie să faci imediat după ce visezi o persoană dragă care a murit

Bilanț Covid-19, 28 septembrie! Câte cazuri au fost înregistrate după alegerile locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies