Caz incredibil. O femeie de 72 de ani s-a căsătorit cu un adolescent de 19 ani. Nu o să-ţi vină să crezi unde l-a cunoscut

Almeda Errell, o americancă în vârstă de 72 de ani, din Maryville (Tennessee), s-a căsătorit cu un tânăr de 19 ani.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Cei doi s-au cunoscut la înmormântarea fiului femeii. Ulterior s-au văzut din nou la un alt eveniment, iar Gary a invitat-o la o întâlnire în doi. La numai două săptămâni de la acea întâlnire, cei doi s-au căsătorit.

„Am fost măritată timp de 43 de ani, dar din căsătoria mea au lipsit săruturile, îmbrăţişările, romantismul. Iubirea mea actuală e ca un vârtej", a declarat Almeda. „Mereu ne complimentăm şi ne sărutăm. Ne bucurăm de relaţia noastră. Ştii că ai întâlnit perechea perfectă atunci când nu vrei să pierzi acest sentiment. În fiecare zi facem lucruri mărunte unul pentru celălalt", a adăugat femeia.

Nu au făcut amor până în noaptea nunţii

Almeda îl descrie pe Gary ca fiind "bărbatul perfect". Ea a spus, totodată, că tânărul ei soţ este o persoană foarte matură.

„Dacă iubeşti cu adevărat, vârsta e doar o cifră. Sunt deja doi ani de când sunt însurat cu sufletul meu pereche. Am ştiut de la început că el e sufletul alături de care vreau să-mi petrec restul vieţii. Vârsta nu m-a intimidat deloc", a precizat Almeda.

Gary a dezvăluit că prima oară când ei doi au făcut amor a fost în noaptea nunţii. "Prima dată când am făcut dragoste a fost în noaptea nunţii. A fost o experienţă extraordinară. E o iubită minunată", a precizat Gary.

El a mărturisit că nu a fost niciodată atras de persoanele de sex opus de vârsta lui. „Niciodată nu mi-au plăcut femeile tinere. Mereu am fost atras de femeile în vârstă. Când i-am spus bunicii mele, care m-a crescut, nu ştiam ce reacţie va avea. Dar a acceptat", a mai declarat tânărul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un nou cod galben de viscol! Care sunt zonele vizate

Curs valutar 17 ianuarie. Cursul BNR: cum este cotat Leul fata de Euro

Explozie de proporţii la o universitate din Lyon! Incendiul a devastat tot

ULUITOR! O tanara de 23 de ani a intrat in istorie cu nasterea sa. Se intampla o data la 480 de ani!

Capitala zonei Moldova este afectată de COVID-19. Se închid restaurantele și cafenelele din Iași!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies