Caz înspăimântător! Ce a făcut un vasluian după ce a aflat că fiica lui minoră se iubește cu un vecin

Un vasluian a băgat un băiat de 17 ani în spital. L-a bătut crunt din cauza relației pe care el o are cu fiica lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Un băiat de 17 ani din satul Draxeni, comuna Rebricea, a primit duminică seara o bătaie soră cu moartea. Atacatorul este tatăl fetei cu care el are o relație.

„S-au mai întâlnit prin sat, tatãl fetei i-a spus de mai multe ori cã-l omoarã, dar ce a fost duminicã aici, eu n-am mai vãzut niciodatã. Ambii pãrinti ai fetei au sãrit pe bãiat si l-au bãtut de l-au lãsat inconstient. L-au lovit cu o bâtã în cap, peste picioare, apoi l-au bãgat într-un pârãu, probabil sã-l înece acolo. Noroc cã au venit rudele lui si au oprit bãtaia, cã altfel bãiatul ãsta nu mai era acum printre noi”, a declarat un martor la incident.

Mama băiatului a făcut mărturisiri cutremurătoare

„Bãiatul meu e acum la Spitalul Sf Maria din Iasi, cu piciorul rupt în trei locuri. A fost bãtut de tatãl si mama fetei. Mai târziu au ajuns si bunicii ei, care au vrut si ei sã-l batã, dar ne-am opus noi, cã bãiatul nu mai era constient. Bunica fetei mi-a bãtut fata mai micã, de 11 ani. A apucat-o de urechi si a tras-o de i-a smuls cercelul. Au sãrit si la mine. Au vrut sã-mi bage degetele în ochi pentru cã eu m-am pus între ei si copilul meu. El zãcea jos si ei tot mai voiau sã-l batã. L-au bãgat în pârãu, sã-l înece în mâl. Când a iesit pe mal, i-au dat cu coada de topor în cap si n-a mai stiut nimic de el. Sora lui mai micã a sunat la ambulantã, sã trimitã masinã. L-au dus la spital la Vaslui, dar acolo nu a avut ce sã-i facã si l-au trimis la Iasi. Din ce am înteles, are piciorul rupt în trei locuri, are mai multe vânãtãi la cap, dar si trei dinti dati jos. L-au bãtut de era sã mi-l omoare”, a declarat mama victimei.

Familia fetei nu a fost niciodată de acord cu relația pe care ea o avea cu băiatul de 17 ani. Vineri, cu două zile înainte de bătaie, mamele lor au purtat o discuție telefonică aprinsă.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

„Ea m-a sunat pe mine pe la vreo 8 seara si mi-a zis în felul urmãtor: “dacã o primesti pe c*&va aia la tine, eu îti dau foc la casã, iar pe fiicã-ta aia micã pun golani la cale din Focsasca, sã-si batã joc de ea. Asta a fost înainte de bãtaie, cu douã zile. Fata venise la mine la poartã si a spus cã mama ei o bate si nu-i dã de mâncare. Era 10 noaptea. Eu, când am vãzut-o am chemat politia, care a venit, ne-a luat pe amândouã, ca sã o ducã acasã pe ea. Pe drum ne-am întâlnit cu pãrintii ei. Fata s-a urcat în masinã cu mama ei si împreunã au plecat, iar de atunci n-am mai stiut nimic de ea. Mã doare sufletul de fatã cã stiu prin ce chin trece acasã. O bat, o leagã de pat, numai sã nu mai plece” a mai spus mama bãiatului pentru vremeanouă.ro.

În ciuda bătăii, tatăl fetei nu a fost reținut de polițiștii din sat.

„Noi suntem familie de ciobani, mai necãjiti, dar muncitori. Ei zic ca se trag dintr-o familie mai bunã, iar de aici si diferentele care se fac. Sotul meu a zis cã dacã nu se iau mãsuri, el pune mâna pe cutit si-si face singur dreptate. Am ajuns în halul ãsta din cauza amenintãrilor primite. Lor nu le face nimeni nimic, iar pe noi nu ne apãrã nimeni. Bãiatul meu era sã fie omorât din bãtaie, iar cel care l-a bãtut stã bine-mersi acasã, nici mãcar nu a fost dus la Vaslui. Vom ajunge sã ne facem singuri dreptate dacã altfel nu se poate”, a mai spus femeia.

Citeste si: O femeie s-a pozat cu un bebeluş, dar ce e în spatele lor este absolut ŞOCANT! Tânăra nu şi-a dat seama ce a postat pe facebook! Poza VIRALĂ despre care toată lumea vorbeşte!

Reprezentanții IPJ Vaslui au declarat, însă, că agresrului i s-a întocmit dosar penal.

„Am fost sesizati pe 13 octombrie, la ora 20:52, de cãtre sora victimei cu privire la faptul cã fratele ei a fost agresat. Colegii mei care s-au deplasat la fata locului au constatat cã cele sesizate se confirmã. În cauzã se fac cercetãri pentru sãvârsirea infractiunii de loviri sau alte violente”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate