Caz revoltator! A tușit intenționat spre clienții unui restaurant și ulterior a fost arestat

Întâmplare de tot răsul: un bărbat a tușit intenționat spre clienții dintr-un restaurant, anunțându-i că are coronavirus

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Culmea prostiei: a tușit intenționat spre clienții unui restaurant și ulterior a fost arestat


In articol:

Un turist britanic a fost arestat după ce s-a presupus că a tuşit intenţionat spre mesele unui restaurant unde se aflau mai mulţi clienţi, în Palma de Mallorca, Spania.

Bărbatul în vărstă de 43 de ani a fost reţinut de către autorități în jurul orei 23:00, luni seară, după au fost făcute mai multe plângeri din partea clienților care au asistat la șocantul eveniment.

A fost acuzat de încălcarea legii cu privire la dreptul la sănătate

În momentul în care managerul restaurantului a decis să-i atragă atenţia ”bolnavului”, bărbatul a început imediat să-l jignească, au explicat cei de la dailymail.com.

Citeste si: Liderul PSD, Dumitru Buzatu, ce și-a numit colegii „proști”, explică de ce nu poartă mască:”Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirus, e treaba lui”

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de falsitate! Prietenia ei cu Bianca ridică semne de întrebare în rândul fanilor. ”Ești cea mai mare dezamăgire...”

Citeste si: Andreea Mantea, noi lămuriri despre motivele care au făcut-o să renunțe la postul de prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei: „David începuse să îmi pună tot felul de întrebări ciudate”

Când autorităţile au ajuns promp la faţa locului, suspectul a început să fugă, însă nu a ajuns prea departe. A fost prins imediat de autoritățile responsabile de caz, iar la scurt timp după ce a fost arestat, i s-a făcut un test de coronavirus, care a ieşit negativ. 

Dacă testul ar fi fost pozitiv, bărbatul ar fi putut fi acuzat că a încălcat legea ce privește dreptul la sănătate. Acum s-a ales doar cu acuzaţia de împotrivire la arest.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate