Caz șocant în Botoșani. Medicii de pe Ambulanță au fost așteptați cu toporul! Ce a urmat

Caz șocant în Botoșani, acolo unde cadre medicale sosite cu Ambulanța după ce au fost alertate prin 112 au fost atacate cu un topor.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Un bărbat de 38 de ani, din localitatea Cordăreni, a fost reţinut de poliţişti, după ce a atacat cu toporul cadrele medicale de pe ambulanţa pe care o chemase chiar el, informează Agerpres.

Echipajul de ambulanţă s-a deplasat la Cordăreni în urma unui apel efectuat de agresor, iar când au ajuns la faţa locului l-au întâlnit pe bărbat în stare de ebrietate şi foarte agresiv, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Maria Carp.

Cadrele medicale au cerut intervenţia poliţiştilor prin Serviciul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

“Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, ocazie cu care l-au identificat pe agresor în persoana unui bărbat de 38 de ani, din localitatea Cordăreni, care se afla în stare de ebrietate. Întrucât avea un comportament agresiv la adresa cadrelor medicale şi le ameninţa cu un topor pe care îl ţinea în mână, acesta a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei”, a declarat Maria Carp.

Agresorul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar faţă de el s-a luat măsura reţinerii.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate