Caz șocant în Olt: Fetiță de 10 ani agresată sexual după o serbare religioasă

O serbare religioasă a culminat, la Olt, cu abuzuri sexuale greu de închipuit. O fetiță de 10 a fost victima unui bărbat de 62 de ani despre care oamenii spun că era mai mereu înconjurat de copii. Poate și mai revoltător este că de-atunci și până acum -nicio măsură n-a fost luată împotriva lui, ba chiar a fost mutat de la Căminul Cultural unde lucra, la un altul din satul vecin.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

Caz șocant în Olt: Fetiță de 10 ani agresată sexual după o serbare religioasă
Caz șocant în Olt: Fetiță de 10 ani agresată sexual după o serbare religioasă


In articol:

Suspectul de pedofilie a fost tot timpul sub nasul polițiștilor și, deși ar fi profitat de o fetiță de 10 ani, abia acum a fost încătușat. Apucăturile sale din urmă îl descriu ca pe-un individ care n-ar fi trebuit să stea vreodată în preajma copiilor. Femeia din imagine povestește cum nepoata ei a fost abuzată de acest individ:

"A pipăit-o... Fata a vrut să se ridice. Într-o fracţiune de secundă, i-a băgat mâna în lenjeria intimă a fetei. A fugit repede. El zice să nu spui la nimeni”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Cine este agresorul

Violul de care fetița a reușit să scape în ultima clipă s-ar fi petrecut chiar în casa de cultură a comunei, acolo unde avea loc o serbare organizată de membri unui cult religios. Cel care ar fi de fapt un monstru lucra ca meșter bun la toate și nu i-a fost greu s-o ademenească pe copilă, cu aerul său de bunic. Prin modalitatea clasică la care apelează prădătorii sexuali, a convins-o să se apropie.

Citeste si: Crimă șocantă la Vaslui: Gemeni căutați de poliție după ce și-au omorât unchiul

Mai multe detalii pe STIRILEKANALD.RO


Citește și:

Spania, din nou sub carantină: amenințată de COVID-19, o regiune din Madrid va fi „închisă” din nou

Cifre ALARMANTE. Numărul cazurilor noi de coronavirus rămâne ridicat. Sute de pacienți se află în stare gravă la Terapie Intensivă

Opera de artă semnată Bansky, estimată la 5 milioane de lire sterline: artistul a făcut o reinterpretare a unui faimos tablou de Monet, adaptată societății de azi

Avertismentul dur al unui virusolog: „Iarna nu va fi uşoară. Nu scăpăm repede de măști”

Brandul de lux Off White c/o Virgil Abloh a furat, fără să menționeze de unde, designul „Coloanei Infinitului” de Brâncuși. Oamenii au sesizat imediat!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies