Caz șocant în România. O fată de 14 ani, violată în mașină, chiar sub privirire tatălui ei! Ce a urmat

Mandatul de arestare preventivă a unui tânăr în vârstă de 27 de ani, dintr-un sat din comuna Stulpicani, pus sub acuzare pentru viol asupra unei fete care nu a împlinit încă 15 ani, a fost confirmat vinerea trecută şi de magistraţii de la Tribunalul Suceava, care au respins contestaţia acestuia şi au menţinut arestul pentru 30 de zile.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Presupusul viol ar fi fost comis în data de 2 iunie, la Stulpicani. Primul detaliu important care nu a fost relatat în presă este că cei care au surprins presupusul viol sunt chiar membrii familiei minorei. Tatăl ei este cel care a sunat la 112 şi a alertat poliţia, după ce şi-a găsit fata în maşina unui consătean, într-o zonă de pădure.

Din ce au stabilit anchetatorii până acum rezultă că în data de 2 iunie, minora în vârstă de 14 ani a fost trimisă de tatăl ei la un magazin din sat, la cumpărături, fiind însoţită de un băiat şi o fată, verii ei, scrie Monitorul de Suceava.

La întoarcerea de la magazin, de cei trei s-a apropiat un autoturism BMW, în care se afla Georgel Boicu, în vârstă de 27 de ani, care o ştia pe minoră şi i-a propus să o conducă acasă cu maşina. De aici încolo, variantele celor doi se schimbă. Fata a declarat că a fost trasă de mână şi urcată cu forţa în maşină, fapt confirmat de verii martori, în timp ce tânărul spune că aceasta a urcat de bunăvoie. În maşină, pe bancheta din spate, a urcat şi vara ei, mai rezultă din cercetări.

Ajuns pe un drum forestier, inculpatul ar fi dat-o jos pe verişoară de pe bancheta din spate, aceasta fugind spre casă. Tânărul de la volan a blocat portierele, mai rezultă din cercetări, şi a mers mai departe cu maşina, oprindu-se la o barieră de unde accesul auto nu mai este posibil.

Aici s-ar fi consumat actul sexual, prin constrângere. Alertaţi, membrii familiei fetei au ajuns în zonă şi i-au găsit pe cei doi în maşină, întrerupând practic violul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate