Caz șocant la spitalul din Arad! Drama prin care avocatul Alexandru Nistor a trecut cu tatăl său! “L-au ținut nemâncat și fără tratament...”

Un nou caz șocant la Spitalul din Arad, asta după ce zilele trecute o femeie gravidă a murit în timp ce transferată la un alt spital. Acum, un avocat susține că tatăl lui a rămas paralizat, după ce mai mulți medici l-au ignorat.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Caz șocant la spitalul din Arad! Drama prin care avocatul Alexandru Nistor a trecut cu tatăl său! “L-au ținut nemâncat și fără tratament...”
Caz șocant la spitalul din Arad! Drama prin care avocatul Alexandru Nistor a trecut cu tatăl său! “L-au ținut nemâncat și fără tratament...”


In articol:

Un nou caz șocant la spitalul din Arad! Avocatul Alexandru Nistor a povestit drama prin care a trecut cu tatăl său.

Citeste si: Povestea virală a copilului român care are un IQ mai mare decât al lui EINSTEIN!

Citeste si: Veste ȘOC! O altă televiziune a confirmat primul caz de COVID-19. E stare de alertă

Citeste si: Calvarul cvintupleților Dionne. Au fost expuși ca la grădina zoologică timp de 9 ani. Ce s-a întâmplat ulterior cu surorile e greu de imaginat

Citeste si: Tocmai s-a făcut anunțul! Zeci de mii de oameni vor fi dați afară - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

"Tatăl meu, în vârstă de 78 de ani, a ajuns la spital pe picioarele sale, dar l-am scos de acolo pe braţe şi în cărucior cu rotile, pentru că a paralizat parţial. În ziua în care a suferit AVC, a ajuns la UPU în jurul orei 15,00, unde i-au făcut un examen la computerul tomograf. Au stabilit că într-adevăr a suferit un AVC, dar l-au pus pe un scaun şi l-au aruncat într-un colţ jos la UPU. Până noaptea, la ora 23,30, nu l-a mai băgat nimeni în seamă. L-au ţinut nemâncat şi fără tratament, deşi este şi diabetic şi suferise un AVC. Se ştie că în cazul unui accident vascular cerebral este esenţial să se intervină cu tratament în câteva ore, pentru a se evita sechelele neurologice. În schimb, l-au dus la o clinică privată unde l-au închis într-o cameră până a doua zi la ora 15,00, când i-a venit testul COVID-19 negativ. Acolo, aceeaşi poveste, fără mâncare şi fără tratament medical", a declarat Alexandru Nistor, pentru Agerpres.

Bărbatul a primit tratament după 24 de ore

Omul a mai adăugat faptul că tatăl lui a fost transferat abia după 24 de ore la secția de neurologie, unde a fost tratat corespunzător.

„Le mulţumesc medicilor de la Neurologie, au făcut ce au putut în condiţiile date. Problema majoră este la UPU, unde nu cred că se gestionează corect cazurile grave, pe fondul isteriei COVID-19”, continuă el.

În plus, bărbatul a decis să vorbească despre drama prin care a trecut, după ce a observat cazul femeii gravide care a murit în momentul transferului de la Arad la Timișoara.

„O femeie tânără a fost omorâtă cu zile împreună cu copilaşul pe care îl purta în pântec. Tatăl meu a fost privat timp de 24 de ore de tratament medical, deşi suferise un accident vascular cerebral. Oare câte astfel de cazuri mai sunt în Arad şi nimeni nu vorbeşte nimic despre ele?”, a susţinut avocatul.

„Astăzi am aflat despre cazul acestui pacient"

Directorul interimar al SCJU Arad , Florina Ionescu, a declarat că abia astăzi a aflat despre cazul acestui pacient și că urmează să se documenteze despre ce s-a întâmplat.

„Astăzi am aflat despre cazul acestui pacient. Am cerut deja directorului medical să verifice documentele medicale, să discute cu medicii implicaţi pentru a afla exact ce s-a întâmplat şi pentru a putea lua măsurile care se impun”, a precizat Florina Ionescu pentru Agerpres.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Schimbare de situație! Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție

Modificare bombă la pensii! Decizia care îi privește direct pe opt milioane de români

Veste trăznet: Jador se însoară: „Ea este iubirea vieții mele. O s-o iubesc toată viața mea”. Cine este tânăra care i-a sucit mințile artistului / FOTO

Povestea virală a copilului român care are un IQ mai mare decât al lui EINSTEIN!

Veste ȘOC! O altă televiziune a confirmat primul caz de COVID-19. E stare de alertă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies