Cazacii Rusiei revin în România. Turneu în 4 oraşe!

După sold-out-ul înregistrat anul acesta, în martie, la Bucureşti şi Constanţa, după sute de mail-uri din ţară, primite de organizatori de la public, în 2019, Russian Cossack State Dance Company din Moscova revin în turneu în România!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

În martie, Cazacii au fost aplaudaţi minute în şir şi s-au cerut bis-uri. Publicul a ovaţionat şi le-au strigat să revină în România.

Iar în martie, Leonid Milovanov spunea în back stage: “Publicul din România este plin de viaţă! Ştiam că va înţelege pe deplin conceptul şi ideea spectacolului, pentru că românii sunt un popor aproape de noi şi care rezonează cu ceea ce am vrut să spunem pe scenă.

Tot conceptul – de la costume şi până la muzică – este gândit să prezinte altfel o filă de istorie. Faţă de alte ţări din Europa, în România (ca şi în Serbia) ne-am simţit ca acasă. Sunteţi minunaţi!

Răspunsul sălii, interacţiunea cu artiştii au fost minunate. Vă mulţumim! Vrem să revenim!”
Iar dorinţa lui, dar mai ales a românilor, devine realitate în 2019, în martie, la Bucureşti, Constanţa, Iaşi şi Oradea!

Suntem extrem de fericiţi de aceste veşti. Ne-am bucurat de reacţia publicului român, am adorat căldura şi cum am fost primiţi. Dar, recunoaştem, nu ne aşteptam la asta! Cu drag vom reveni în România şi abia aşteptăm să cunoaştem publicul din Iaşi şi Oradea şi să îi reîntâlnim pe cei din Bucureşti şi Constanţa”, spune Leonid Milovanov, directorul artistic şi fondatorul Companiei de Dans.

Originalii Russian Cossack State Dance Company din Moscova revin în România astfel:
Oradea: 12 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor
Constanţa: 14 aprilie 2019, la Casa de Cultură a Sindicatelor
Bucureşti:

15 aprilie 2019, la Sala Palatului
Iaşi: 17 aprilie 2019, la Casa de Cultură a Studenţilor

9 seturi de costume, muzica live în interpretare maiestrală instrumental şi vocală (răsunând şi piese celebre precum Ochi chyornye, Katyusha, Tiganskaia), o coregrafie care combină elementele de gimnastică, de acrobaţie, balet cu dansul clasic şi cel modern, totul într-o poveste spusă precum o piesă de teatru. Două ore în care fascinanta poveste a cazacilor va fi adusă pe scenă de cei consideraţi cea mai bună companie de dans rusesc din lume: Russian Cossack State Dance Company

din Moscova. 

După turnee pe toate continentele şi după ce au ridicat în picioare săli şi stadioane în America, Marea Britanie, Germania, Grecia, Danemarca, Spania, Italia, Canada, China, Coreea, Portugalia, Franţa, Cehia, Norvegia, Elveţia, Scoţia, etc., Ansamblul din Moscova aduce un spectacol ce poate fi numit Enciclopedia vieţii cazace. În repertoriul lor sunt mai mult de 20 de dansuri, 50 de cântece şi 10 compoziţii instrumentale.

”Cazacii Rusiei” vin în faţa publicului român cu un show grandios, doar cele 9 seturi de costume având o valoare de peste 100.000 de dolari! Yuri Piskun este unul dintre creatori. El a făcut şcoala de modă la Milano şi a fost ucenicul lui Giorgio Armani.

A fost o perioadă grea, întrucât nu stai lângă un mare creator de modă aşa cum este Armani doar ca să bifezi la CV. Dacă ai avut talentul şi şansa de a ajunge în atelierul său, sub îndrumarea lui directă, nu ai voie să dezamăgeşti. Este o prezenţă uluitoare, un om de la care am avut enorm de multe de învăţat. Toată experienţa câştigată în prezenţa lui m-a ajutat în cariera actuală, multe dintre învăţăminte folosindu-mi în momentul în care am început să lucrez pentru show-ul Cazacilor Rusiei. Sper ca publicului din România să îi placă ceea ce va vedea pe scenă!”, spune Yuri.

În perioada 04.12. – 12.12. 2018 preţurile biletelor sunt reduse cu 20%. “Astfel ai ocazia să îţi faci şi să faci un cadou minunat de Sărbatori!”, spun organizatorii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Momente de dans şi de muzică au însufleţit Centrul Vechi. Zeci de copii au facut un "flashmob".

Delia si Andreea Esca au facut concurs de dans intr-un club de fite. Cele doua vedete au atras toate privirile VIDEO! EXCLUSIV

Tonciu a început să urle în casă,în miez de noapte.Ce i-a făcut soțul

Horoscop Zilnic Marți 19 Ianuarie 2021: Leii vor primi niște vești bune, Săgetătorii vor face progrese în cariera lor

Doliu în teatrul românesc! A murit un mare actor. Avea doar 42 de ani. Era un profesionist al scenei

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Un nou proces pentru Alex Bodi. De această dată nu el este pârâtul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies