Cazul Caracal. Ce scria pe biletul pe care Gheorghe Dincă l-a înghițit

Amănunte noi la iveală în cazul Caracal. După ce Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația inițială și a spus că nu a omorât-o pe Luiza și că fata a fost violată și traficată de mai mulți bărbați, Dincă a ajuns din nou la DIICOT.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Amănunte noi la iveală în cazul Caracal. După ce Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația inițială și a spus că nu a omorât-o pe Luiza și că fata a fost violată și traficată de mai mulți bărbați, Dincă a ajuns din nou la DIICOT.
Criminalul din Caracal a ajuns, vineri, în faâa procurorilor, acolo unde a uimit din nou prin declarațiile sale.
Întrebat de persoanele care ar fi fost implicate în dispariția Luizei Melencu, Dincă a spus că a înghițit un bilet pe care îl avea în buzunarul de la cămașă, atunci când a fost lăsat să meargă la toaletă.

fara descriere

Potrivit romaniatv.net, în momentul în care a fost ridicat de la locuinţa în care se afla, o parte din haine au fost luate pentru ca bărbatul să le poată purta în închisoare. După mai bine de 3 luni, monstrul din Caracal a îmbrăcat cămaşa cu pricina, găsind un bilet în buzunar.

Gheorghe Dincă mai susține că pe bilet se aflau numerele de telefon ale celor doi complici, numărul Alexandrei Măceșanu, dar și ale altor persoane la care Dincă nu voia să se ajungă.

Avocatul lui Gheorghe Dincă: „Luiza Melencu a fost luată fără voia lui”

Gheorghe Dincă a declarat în urmă cu câteva zile că nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Și-a schimbat declarația și a pus autoritățile pe jar, dar, în același timp, a oferit din nou speranța familiilor celor două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Cu toate că Gheorghe Dincă susține în continuare că a ucis-o pe Alexandra, părinții ei și Alexandru Cumpănașu speră ca asta este o altă tactică a criminalului și că adolescenta e în viață.

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a vorbit despre cazul care a îngrozit o țară întreagă.

„A vrut să arate că este nevinovat cu privire la Luiza și că nu a omorât-o. El susține că Luiza a plecat de la el în viață. A fost luată fără voia lui. În privința Alexandrei își menține declarația. Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat, pentru că este vorba despre o singură persoană ucisă, dacă nu este vorba despre cruzimi. Trimiterea în judecată se va face repede, nu va trece luna aceasta. Eu zic că dosarul este finalizat”, a spus Claudiu Lasoschi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate