Cazul Caracal! Dispariție suspectă a singurului martor care a povestit că Alexandra a plecat vie din casa lui Gheorghe Dincă! Tânăra ar fi fost traficată printr-o rețea interlopă din București! EXCLUSIV

Gheorghe Dincă a aruncat din nou în aer dosarul Caracal, după ce i-a povestit avocatului familiei Măceșanu că Alexandra a fost luată din curtea lui de 4 bărbați și transportată peste graniță.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

casa dinca
Casa lui Dincă are o intrare prin spate

Dezvăluirea lui Gheorghe Dincă, pe care autoritățile par să n-o ia momentan în calcul, se potrivește izbitor cu declarația inițială a unui martor. Laurențiu C., de profesie văcar, se afla pe câmpul din spatele casei pe data de 25 iulie 2019 și a observat cum trei bărbați au scos o fată legată din casa lui Dincă și au urcat-o într-o mașină de culoare neagră. Bărbatul nu a mai recunoscut afirmațiile făcute, atunci când a ajuns în fața procurorilor iar în prezent, acesta pare să se fi făcut nevăzut.

Văcarul Laurențiu: ”Pe Alexandra au scos-o legată și au băgat-o într-un Mercedes”


In articol:

Laurențiu C, văcarul din Caracal, a declarat de două ori în fața jurnaliștilor că a vzut-o pe Alexandra ridicată de mai mulți bărbați, pe la intrarea din spate a proprietății lui Gheorghe Dincă, adică exact varianta pe care principalul suspect din cazul Caracal o susține în acest moment.

”Fata nu a fost omorâtă! A fost transferată la un moment dat cu mașina de Gheorghe Dincă. Erau trei bărbați care o țineau de mâini, fata era legată. Am văzut un Mercedes de culoare neagră. Eram cu vacile la păscut, joi, în jurul orei 16”, a relatat martorul pe 31 iulie. (Poliția a intrat peste Gheorghe Dincă în dimineața zilei de 26 iulie)

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

casa dinca
Casa lui Dincă are o intrare prin spate

Pe 14 august, văcarul a vorbit pe un post de televiziune și a dat mai multe detalii. ”Alexandra Măceșanu, fata cea frumoasă și cuminte, în vârstă de 15 ani, nu este omorâtă! Fata a fost transferată, la un moment dat, de domnul psihopat. Spun asta pentru că eu am fost cu vacile pe câmp. În timpul acela, joi după-amiază, în jur de ora 16, au fost trei mașini, în care fata a fost traferată în spate de trei persoane. Era legată. Asta se întâmpla în spatele casei”, a mai spus Laurențiu C.

Bărbatul nu și-a mai recunoscut afirmațiile

Bărbatul a fost chemat la DIICOT pentru a relata scena, însă, surpriză: în fața procurorilor el a spus că nu știe nimic. Mai mult decât atât, bărbatul a spus că nu a făcut el acele declarații, deși existau înregistrări cu el făcând respectivele afirmații. 

Interesant este că la ceva vreme după aceste întâmplări, bărbatul a renunțat să mai vină cu vacile pe pășune și nu a mai fost văzut de vecini. Aceștia cred că omul fie și-a găsit altceva de făcut, fie a plecat din țară.

Dincă a dat numele celor 4 traficanți

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a povestit că Gheorghe Dincă i-a mărturisit avocatului familiei Măceșanu că nu a omorât-o pe aceasta. Tânăra ar fi fost preluată de 4 interlopi care ar fi traficat-o printr-o rețea de migranți până în Italia. Dincă i-ar fi dat avocatului numele traficanților, unul dintre ei fiind din București, apropiat de un cunoscut clan din Capitală.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Gheorghe Dincă, dezvaluiri surprinzătoare: ”Alexandra nu a acceptat banii pe care i-am oferit”

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un interlop apropiat Clanului Sportivilor? Dezvăluirile lui Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Uluitor! Cât câștigă un angajat Glovo? Sume impresionante încasate de livratorii de mâncare

Cazul Caracal! Familia Alexandrei Măceșanu, obligată să plătească cheltuielile de judecată! "Ne OBLIGĂ la plata de..."

Gheorghe Dincă a recunoscut că Alexandra e în viață! A declarat în fața avocatului! Bomba aruncată de Alexandru Cumpănașu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies