Cazul Caracal! Misterul dintelui din butoiul lui Dincă, nedeslușit nici azi! Dezvăluirile avocatei familiei Melencu

Acuzații extrem de dure din partea avocatului familiei Melencu la adresa anchetatorilor din cazul Caracal.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Carmen Obîrșanu, avocatul familiei Melencu, a lansat o serie de acuzații extrem de dure la adresa anchetatorilor din cazul Caracal. Conform acesteia, nu există nici o probă concretă care să-l lege pe Gheorghe Dincă de Luiza Melencu, cu excepția a două mici pete de sânge găsite în casa ”monstrului din Caracal” iar că dintele găsit în butoi și

atribuit Luizei nu reprezintă o probă serioasă.

Mai mult, avocata susține că există o mărturie a unui comisar care a luat parte la percheziții și care ar susține că celebra ”cameră a torturii” din casa lui Dincă era de fapt goală și că obiectele de acolo au fost aduse de anchetatori din alte camere.

Citeste si: Adevărul despre sexualitatea lui Gheorghe Dincă! Ce a scris în raport medicul care l-a consultat pe ”prădătorul” de la Caracal!

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Citeste si: Decizia magistratilor a fost anuntata in urma cu putin timp! Ce se intampla cu Gheorghe Dinca si complicele lui

Citeste si: Cazul Caracal. Nicolae Alexe, fostul adjunct al Poliției Olt, s-ar putea reîntoarce în funcție

Dezvăluirile au fost făcute de Carmen Obîrșanu în cadrul unei discuții online cu Mihaela Brooks, profiler român stabilit în Canada și avocat Artin Sarchizian pe canalul de Youtube ”Dreptul la Adevăr”

Avocat Sarchizian: ”Luiza nu prea a fost în casa lui Dincă”

Artin Sarchizian: ”Eu cunosc informațiile din rechizitoriu. Am văzut că probele care o plasează pe Luiza în camera respectivă, în dormitorul lui Dincă – care este descrisă ca fiind un loc al groazei, cu acel pat sudat, cu ferestrele astupate – de fapt sunt două pete de sânge, dacă rețin eu corect...

O pată undeva pe noptieră, de fapt în sertarul noptierei – o poziție pe care n-am înțeles-o prea bine – descoperită ulterior, nu pare să fi fost descoperită la prima cercetare locală. Iar o a doua pată satelitară, se presupune că ar fi în relație cu prima și ar indica dinamica de formare, undeva pe jos. E o poză, n-am înțeles dacă a fost analizată cea de-a doua pată. Ca, astea ar fi cele două probe ”decisive” care o plasează pe Luiza la Dincă acasă.
Te întrebi dacă o persoană care ar fi stat în camera respectivă, care ar fi avut o anumită activitate, acte sexuale, ne închipuim cu toții ce înseamnă un viol, cam câte urme biologice ar fi trebuit să producă. Ele nu există! Eu zic că faptul că nu există reprezintă o dovadă extraordinar de grăitoare că fata nu prea a fost pe acolo”.

Avocat familia Melencu: Dintele, atribuit Luizei doar pentru că e de rasă albă

Carmen Obîrșanu: ”Să știți că și în descrierea acelor apartenențe genetice este o diferență foarte mare între descrierea apartenenței în cazul dinților... dintelui mai bine zis, din butoi și descrierea în cazul semnelor de la Luiza. De la Luiza apare mai degrabă că ar fi... știți cum este descris?... Este de rasă albă, mama ei fiind de rasă albă, atunci există probabilitate (să fie Luiza, n.r.). Nu este o descriere care să coinicidă cu 99,8% cum au spus în cazul Alexandrei. În afară de cele două pete, nu există nici o probă care s-o plaseze pe Luiza în casa lui Dincă”.

Citește pe stirilekanald.ro: un polițist susține că probele din camera lui Dincă au fost ”plantate”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gigi Becali lansează o teorie a conspirației: „Au băgat la morgă virusul. Doar 200 au murit de coronavirus”

Ce se întâmplă cu familia Alexandrei Măceșanu în această perioadă! Mesajul dur al lui Alexandru Cumpănașu

Remus Rădoi a comis-o grav! Poliția a luat măsuri cu efect imediat

Tudor Chirilă, revoltat din cauza relaxării restricţiilor: „A scos România educată la o terasă şi-un mic”

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Adio, libertate? Valul 4 vine peste România. Anunțul este terifiant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies