Cazul care a șocat o lume întreagă. Criminalul de pe Twitter, care a omorât opt femei, și-a recunoscut vina. Riscă pedeapsa cu moartea

Un criminal din Japonia a acționat pe Twitter pentru a-și racola victimele!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Criminalul de pe Twitter, care a omorât opt femei, și-a recunoscut vina
Criminalul de pe Twitter, care a omorât opt femei, și-a recunoscut vina[Sursa foto: PixaBay]

Un bărbat din Japonia a mărturisit uciderea a nouă persoane pe care le-a contactat pe rețeaua de socializare Twitter, informează BBC. "Criminalul de pe Twitter" a fost arestat din 2017, atunci când autoritățile au găsit părți din trupuri în locuința sa. Acesta și-a recunoscut vina abia miercuri, săptămâna aceasta. Takahiro Shiraishi a pledat vinovat în fața unui judecător din Tokyo, spunând că acuzațiile la adresa lui "sunt corecte".


In articol:

În tot acest timp, avocații lui Shiraishi au cerut reducerea acuzațiilor, deoarece victimele și-ar fi dat acordul să fie ucise, însă criminalul nu spune același lucru.Takahiro Shiraishi riscă pedeapsa cu moartea prin spânzurare, dacă este găsit vinovat.

Cum îți racola victimele"criminalul de pe Twitter"

Acuzatulși-a deschis un cont de Twitter în 2017 "pentru a contacta femei care se gândeau la sinucidere, acestea fiind considerate ținte ușoare", spun procurorii. Potrivit autorităților străine, opt dintre victimele sale au fost femei, una dintre ele fiind minoră, având doar 15 ani. Criminalul ar fi ucis și un bărbat, care era iubitul uneia dintre victimele sale. Acesta l-ar fi confruntat pe Takahiro Shiraishi, privind moartea iubitei sale.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Criminalul de pe Twitter, care a omorât opt femei, și-a recunoscut vina
Criminalul de pe Twitter, care a omorât opt femei, și-a recunoscut vina[Sursa foto: PixaBay]

Acuzatul și-ar fi ademenit victimele spunându-le că le va ajuta să moară, susținând că se va sinucide și el alături de ele. Pe profilul lui de Twitter se găsea mesajul: "Vreau să-i ajut pe cei care chiar suferă. Vă rog să-mi scrieți oricând". Takahiro Shiraishi a intrat atenția poliției, în timp ce oamenii legii căutau o femeie dispărută, care s-a dovedit ulterior a fi ucisă de el.

Avocații criminalului cer reducerea acuzațiilor, invocând un motiv șocant. Și anume, că victimele sale ar fi cerut să fie ucise, iar în acest caz fapta este pedepsită cu până la șapte ani de închisoare. Culmea este că Takahiro Shiraishi susține că nu a avut acordul victimelor sale să le ucidă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un tată și-a ucis fiica cu cuțitul pentru kebab, dintr-un motiv șocant: a venit beată acasă!

Daniel a înjunghiat-o pe mama fiicelor lui până când ea și-a dat ultima suflare! Avea doar 26 de ani și era terorizată de luni bune de soț

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Un român dispărut din data de 3 septembrie a fost găsit la un km de mașina lui! Corpul bărbatului, în descompunere

Dreptate în cazul gorjeanului care și-a ucis cel mai bun prieten, doar pentru a fi cu fosta lui nevastă. Felix s-a ales cu o pedeapsă grea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies