Stiri

Cazul din Valcea care iti face pielea de gaina! Ce au gasit in cavoul unei fete la 21 de ani la inmormantare?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cazul din Valcea care iti face pielea de gaina! Ce au gasit in cavoul unei fete la 21 de ani la inmormantare? icon photo
O poveste cutremuratoare a avut loc intr-un sat din udetul Valcea. Rudele unei fete care a murit in urma cu 21 de ani au avut un soc cand au dezgropat-o. Trupul tinerei care murise de SIDA nu se mai afla in cavou, informeaza bzi.ro.

Descoperirea a avut loc in momentul in care rudele au vrut sa il ingroape in acelasi loc pe tatal fetei. Membrii familiei si-au adus aminte ca la vremea respectiva, trupul fetei a fost pus in sicriu inca de la spital, iar medicii le-au spus sa nu deschida cosciugul.
"Sosete, lenjerie intima de femei, o panza intinsa si doi papuci, atat a fost in sicriu. Nicio bucatica de os...", a povestit stupefiata una din rude.

Cazul din Valcea care iti face pielea de gaina! Ce au gasit in cavoul unei fete la 21 de ani la inmormantare?

Sotii Dumitrascu au avut cinci copii. Flori, cea mai mica, a fost dusa la Spitalul Victor Babes, din Bucuresti, de mama ei, care i-a spus apoi sotului ca fata are SIDA. Cateva luni mai tarziu, barbatul a fost chemat in Capitala sa ia trupul fetei. Omul a primit un sicriu sigilat.Povestea ar putea sa ascunda un secret si mai terifiant

In urma cu 21 de ani, un cuplu de americani aparuse in satul lor pentru a infia un copil. In acea perioada, copila, pe numele ei, Flori, avea de facut o serie de analize la spital. Medicii le-au spus ca micuta lor sufera de SIDA si ca trebuie sa stea internata.
Rudele fetei se gandesc acum la un scenariu halucinant. Acestora le e teama ca nu cumva fiica lor sa fi fost "vanduta" americanilor care isi doreau sa infieze un copil, in timp ce lor li s-a spus ca fetita lor a murit pe patul de spital.
Politistii au cerut o fotografie de-a fetei. Vor sa o proceseze pe calculator si sa incerce sa afle cum arata acum, ca sa fie data in urmarire.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune