Cazul George Floyd se repetă în România. Cum s-a terminat. VIDEO

Cazul George Floyd are corespondență și în România. Un polițist din Reșița a aplicat aceeași metodă ca în SUA pentru a imobiliza un cetățean.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Cazul George Floyd se repetă în România. Cum s-a terminat. VIDEO


In articol:

În Reșița, un bărbat a fost imobilizat de polițiști la fel ca în cazul George Floyd, care a stârnit revoltele dure de pe întreg teritoriul SUA.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

În România, polițistul a fost, însă, mai precaut și, la vederea camerelor, și-a luat genunchiul de pe grumazul bărbatului. Asta deși, până atunci, țipetele celor din jur, care spuneau că bărbatul este nevinovat, nu au ajuns la urechile polițistului în cauză.

Cazul nu s-a transformat într-o tragedie, însă polițistul în cauză urmează să fie cercetat, anunță autoritățile române.

„Din dispoziția șefului Poliției Române, Direcția Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează verificări cu privire la evenimentul petrecut în data de 20 mai a.c., pe raza municipiului Reșița, județul Caraș Severin. Precizăm că, la nivelul Poliției Române se manifestă toleranță zero față de orice încălcare a legii, indiferent de calitatea persoanelor și se vor dispune măsuri în consecință, de fiecare dată când vor fi constatate abateri de la prevederile legale”, este comunicatul transmis de Politia Romana. 


Citește și:

Bilanț Covid-19, 23 septembrie! Cel mai mare număr de infectări cu virusul COVID-19

Alexandru Rafila, despre o nouă stare de urgență: „Dacă se vor lua măsuri...”

Ea este tanti Anica, bătrânica din Bacău care a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc! Chipul femeii a fost pus pe o carte de rugăciuni

Fierul și mașinile din curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație! Cu cât s-au vândut obiectele

Dezvăluiri incredibile! Tatăl lui Emi Pian, la mila celorlalți deținuți din pușcărie! ”Îl duc la baie și îl spală ca pe un copil mic”. Nicolae Duduianu are 77 de ani, două...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies