Ce a ales Sorin Cîmpeanu dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban? Ministrul Educației, declarații sincere la "40 de întrebări cu Denise Rifai": "Dacă nu îți place Florin Cîțu, îți dai demisia..."

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, a fost invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Sorin Cîmpeanu la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

În această seară, de la ora 23:00, telespectatorii au parte de un interviu maraton cu unul dintre oamenii cheie ai sistemului de învățământ românesc, Sorin Cîmpeanu. Ministrul Educației este invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde va răspunde la cele mai sensibile întrebări. 

Sorin Cîmpeanu, invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Sorin Cîmpeanu este Ministrul Educației  aflat la al doilea mandat, este singurul membru al cabinetului Florin Cîțu care a deținut același portofoliu și în cabinetul lui Victor Ponta.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu a acceptat să răspundă la cele mai sensibile întrebări! Ce alege Ministrul Educației: „Este mai bun Florin Cîțu decât Ludovic Orban?”

În seara aceasta, este invitat la emisiunea moderată de Denise Rifai, unde vorbește despre cele mai dezbătute subiecte din cariera sa. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Printre altele, Ministrul Educației a fost întrebat de moderatoarea emisiunii dacă   „Este mai bun Florin Cîțu decât Ludovic Orban?”

Sorin Cîmpeanu la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Sorin Cîmpeanu la 40 de intrebari cu Denise Rifai[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ministrul Educației, despre începerea anului școlar: "Se intră în carantină și învățământ online încă de la primul caz"

Cu toată sinceritatea, Sorin Cîmpeanu a răspuns că nu s-a lăsat influențat de nicio altă voce, ci l-a susținut pe Florin Cîțu pentru că susține aceleași obiective ca el, obiective care privesc educația din România. 

"În primul rând, eu sunt membru al Guvernului Florin Cîțu.

Orice altă alegere ar fi fost nenaturală și ar trebuie să fie urmată instantaneu de demisia din Guvernul Cîțu. Dacă nu îți place Florin Cîțu, îți dai demisia din Guvernul Florin Cîțu. Deci, alegerea a fost impusă din propria convingere, ci nu la alegerea cuiva. Am avut în ședința de guvern, de acum două săptămâni, 10 acte normative, adoptate în aceeași ședință, pentru educație. Un proiect de lege, 3 ordonanțe de urgență și 7 hotărâri de guvern.
Cunosc câte ceva despre istoria ședințelor de guvern.

Niciodată nu s-a mai întâmplat ca în aceeași ședință de guvern, primul ministru, sigur, Minstrul Educației poate să ceară mult și bine. Doar primul ministru aprobă și a aprobat introducerea pe ordinea de zi a 10 acte normative, o lege, 3 ordonanțe de urgență, 7 hotărâri de guvern, toate în domeniul educației și aproape toate cu impact financiar. Din această perspectivă,  atâta vreme cât Florin Cîțu susține educația, susține obiectivele pe care eu le am, obiective pe care le-am asumat ca ministru. Am ales să fac ceva pentru educație, iar Florin Cîțu mă sprijină să fac ceva pentru educație", a declarat Sorin Cîmpeanu la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sorin Cîmpeanu, noi precizări despre formularele, legate de vaccinare, pe care părinții trebuie să le completeze odată cu începerea școlii

Ministrul Educației face un nou anunț. Școlile din România s-ar putea închide în octombrie: "Este posibil să se ajungă la pragul de 6 la mie"

Ședință de ultimă oră! Klaus Iohannis s-a reunit cu Miniștrii Sănătății și Educației pentru a pune la punct ultimele detalii despre noul an școlar

Horoscop 6 Decembrie 2021: Balanțele sunt puse pe schimbări majore

Armata obligatorie în România? Adevărul despre legea care a pus pe jar milioane de români

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies