Ce a apărut la mormântul actriței Stela Popescu, în ziua când se împlinesc patru ani de la moartea sa

Stela Popescu, simbolul teatrului românesc

Vedete

Ce a apărut la mormântul actriței Stela Popescu, în ziua când se împlinesc patru ani de la moartea sa

Stela Popescu a părăsit scena vieții la vârsta de 81 de ani, lăsând în urma sa o carieră în teatru de aproape șase decenii.

Stela Popescu este originară din Orhei, Republica Moldova. Părinții săi au fost învățători, iar din pricina Celui de-al Doilea Război Mondial, Stela nu și-a mai văzut tatăl timp de 18 ani. Aceasta s-a refugiat alături de mama sa în România, la Brașov, țară în care avea să își petreacă tot restul vieții.

Citeste si: Alexandru Arșinel, vizitat de un medic celebru! COVID-19

Regretata actriță a fost un artist complet, a jucat în piese de teatru, a dansat și a fost implicată în proiecte de televiziune.

Stela a debutat în cinematografie cu pelicula „Alo? Ați greșit numărul” și a prezentat alături de regretatul actor Iurie Darie, prima ediție a Festivalului „Cerbul de Aur” de la Brașov, în anul 1968.

Ce a apărut la mormântul actriței Stela Popescu, în ziua când se împlinesc patru ani de la moartea sa

Stela Popesci

Declarații marcante ale Stelei Popescu în timpul vieții!

Stela Popescu a fost mereu o persoană sinceră și asumată. Nu și-a ascuns niciodată credințele și a muncit din greu pentru cariera sa. Iată unele dintre cele mai marcante declarații ale sale de-a lungul vieții:

„Dacă nu aș fi reușit în actorie, aș fi făcut altceva, nu m-aș fi încăpățânat. Nu sunt orgolioasă. Aș fi făcut design, de exemplu, costume de teatru. Aș face o mie de lucruri, păcat că viața e scurtă.”

Citeste si: "Închiriez vilă pe malul mării, doar pentru grupuri”. Anunțul postat de Alexandru Arșinel: cum arată casa pentru care actorul cere 1.000 pe noapte! EXCLUSIV

„Mama m-a susținut grozav, doar că nu mă credea cea mai deșteaptă și cea mai frumoasă.

În ultimele luni de viață, mama mi-a spus: Când intri tu în scenă, răsare soarele. A fost cel mai mare compliment de o viață pe care mi l-a făcut mama.”

„Nu am niciun secret, dar sunt două lucruri importante în viața unui om: moștenirea genetică și dragostea de viață. Dacă faci o profesie care te satisface, nu mai contează atât de tare banii. Dacă ești foarte bun, atunci ceea ce îți vine de acolo îi ajunge să supraviețuiești.

Nu vreau avion personal, nu mașini, marea mea bucurie este că am reușit în această profesie.”

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Ce a apărut la mormântul actriței Stela Popescu, la patru ani de la moartea sa!

Actrița Stela Popescu a trecut în neființă în anul 2017, însă fanii nu au uitat-o și continuă să îi aprecieze munca și în prezent. Potrivit spuselor angajaților ai Cimitirului Cernica, oamenii vin în număr mare zilnic, pentru a aprinde o candelă sau pentru a-i aduce o floare regretatei artiste.

Se pare că aceștia nu doar că aduc flori și lumânări, ci pleacă și cu fotografii cu mormântul ori selfie-uri cu ei lângă crucea Stelei Popescu.

„La Mănăstirea Cernica vin mulți oameni în excursii, tineri, oameni mai în vârstă, în pelerinaje, și, da, toți merg să viziteze mormântul Stelei Popescu, și fac poze. Chiar lângă crucea ei s-a pus un suport special pentru lumânări, asta pentru că sunt mulți care merg să aprindă. În noiembrie se împlinesc 4 ani, a fost una dintre actrițele extrem de iubite de public, iată, și acum oamenii merg la mormântul ei. Sunt și mulți tineri care îi lasă ba mărțișoare, în martie, ba flori, ba scrisori, versuri.
Cei mai mulți vin în weekend, mare parte dintre ei iau parte și la slujbă și apoi merg la mormânt.”
au fost cuvintele oamenilor care au grijă de Cimitirul Cernica pentru sursa Cancan.

 

Surse: cancan.ro   digi24.ro