Ce a apărut pe contul de Instagram al Andreei Mantea cu patru zile înainte de finala Puterea dragostei! Simina i-a dat like

Andreea Mantea, mesaj pentru telespectatori înainte de marea finală Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Ce a apărut pe contul de Instagram al Andreei Mantea cu doar patru zile înainte de marea finală Puterea dragostei de sâmbătă. Simina și Bernadette i-au dat like.

Ce a apărut pe contul de Instagram al Andreei Mantea cu patru zile înainte de finala Puterea dragostei! Simina i-a dat like

fara descriere

Andreea Mantea a anunțat pe toată lumea că s-a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru finala Puterea dragostei. Frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Kanal D s-a pozat în casă și, în dreptul fotografiei, a pus și un scurt mesaj pentru telespectatori.

Citeste si: Bobicioiu de la Puterea dragostei are iubită în afara casei! Chiar ea l-a pozat în pat, în ipostaze intime

Citeste si: Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, atac furibund! Ce a putut să spună despre Bianca și despre toți cei care au rămas în casă!

Citeste si: Jador a aruncat bomba la Puterea Dragostei: "Pe Roxana ai torpilat-o!" Ce reacție a avut Iancu

"Am intrat în ultima săptămână din primul sezon Puterea dragostei, iar dumneavoastră sunteți alături de noi într-un număr extrem de mare! Vă mulțumim din tot sufletul", a scris Andreea Mantea. Simina și Bernadette au dat inimioare postării.

fara descriere

Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, atac furibund! Ce a putut să spună despre Bianca și despre toți cei care au rămas în casă!

Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, atac furibund! Ce a putut să spună despre Bianca și despre toți cei care au rămas în casă!

Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, atac furibund la adresa concurenților din casă.

Adrian a atacat-o pe Bianca și a vorbit foarte urât și despre toți cei care au rămas în casa Puterea dragostei.

Fostul concurent de la Puterea dragostei care se iubește cu Larisa, blonda pe care a cunoscut-o în timpul competiției de la Kanal D, susține că toți tinerii rămași în casă încearcă să-l copieze.

Adrian Iancu mai spune despre Bianca, una dintre favoritele publicului, că ar fi fost dispusă să se culce cu toți băieții din casă.

"O pupați în cur pe asta acum? (...) Nu aveți pic de caracter! Bă, mânca-v-aș, cum să spuneți, mă, că nu s-ar fi uitat Bianca la băieți dacă i-ar fi văzut pe stradă? Păi asta, doar când și-au dat tricourile jos, a vrut să le @#$% &^%$", a scris Adrian Iancu pe Instagram.

"Băi frate, așa analfabeți? Așa falși? V-ați hotărât să spuneți adevărul în ultima săptămână? Până acum l-ați gândit? (...) De vorbit nu știți, cu engleza nu mai zic. Au rămas animale, pinguini cu sindromul Down, amuzanți rău voi așa", a mai scris fostul concurent de la Puterea dragostei, Adrian Iancu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate