Ce a apărut pe contul de Instagram al Elenei Gheorghe după ce s-a aflat că fratele ei, Costin, participă la Exatlon

Costin Gheorghe este unul dintre cei 10 Faimoşi de la Exatlon sezonul 3.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Fratele mai mic al Elenei Gheorghe a plecat deja în Republica Dominicană, iar sâmbătă, 12 ianuarie, telespectatorii vor avea ocazia să îl vadă pentru prima oară pe traseu.

Astăzi, Faimosul Costin Gheorghe împlineşte 30 de ani. Elena Gheorghe a postat pe contul ei de Instagram un clip cu sărbătoritul.

fara descriere

"Cum improvizezi un tort când afli că vine în vizită sărbătoritul (deşi era cu 2 zile înainte de ziua lui, căci azi e plecat în ţările calde). La mulţi ani, bro! Să fii sănătos şi fericit! Acum 30 de ani ţi-ai făcut apariţia ca un superstar şi ai rămas la fel", a scris Elena Gheorghe despre fratele ei mai mic care participă în sezonul 3 la Exatlon, în echipa Faimoşilor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial) on

Jan 8, 2019 at 1:04am PST

 

Cine este Costin Gheorghe, Faimosul de la Exatlon România sezon 3

Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului in cadrul mai multor cluburi: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti. Energic, carismatic, Costin pare sa fi imprumutat din sarmul surorii sale, indragita cantareata Elena Gheorghe. Asteapta cu nerabdare sa intre pe traseele din Dominicana si sa demonstreze ca anii de fotbal l-au format si il vor ajuta sa ajunga sa castige trofeul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate