Ce a apărut pe pagina de Facebook a Faimosului Andrei Stoica după ce Ion Surdu şi Andreea Arsine au câştigat finala Exatlon

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Faimosul Andrei Stoica a postat pe Facebook după ce Ion Surdu şi Andreea Arsine au câştigat marele premii la Exatlon România.

Andrei Stoica a făcut parte din echipa roşie în primul sezon Exatlon România. Faimosul i-a felicitat pe cei doi concurenţi care şi-au adjudecat fiecare câte 50 de mii de euro.

Citeste si: Ce au spus Surdu şi Arsine după ce au câştigat trofeele Exatlon: “M-am vazut castigator inca de la inceput”/ “Exatlon, un basm sportiv pe care inca nu realizez ca l-am trait”

Citeste si: Andreea Arsine a câștigat trofeul Exatlon sezonul 3! Ea este învingătoarea din Marea Finală Exatlon sezonul 3

Citeste si: Surpriza uriașă avută de finaliștii Exatlon sezonul 3! Vestea pe care le-a dat-o Cosmin Cernat chiar înainte de a începe Marea Finală

Ce a apărut pe pagina de Facebook a Faimosului Andrei Stoica după ce Ion Surdu şi Andreea Arsine au câştigat finala Exatlon

"Faimoșii câștigă cel de-al treilea sezon Exatlon România, echipa roșie reușind să cucerească ambele trofee - masculin și feminin! Felicitări Ion Surdu și Andreea Arsine! Suntem mândri să facem parte din aceeași echipă. Hai Faimoșii!!!", a scris Andrei Stoica pe contul lui de Facebook.

Ion Surdu a dezvăluit ce va face cu marele premiu de 50.000 de euro de la Exatlon

Ion Surdu este câştigătorul Exatlon România sezonul al treilea la masculin.

După un parcurs incredibil la Exatlon, Ion Surdu şi-a adjudecat marele premiu de 50.000 de euro, învingându-l pe Gabi Nedelcu. La scurt timp după ce s-a aflat cine a câştigat finala Exatlon, Faimosul Ion Surdu a dezvăluit ce are de gând să cumpere.

”Nu pot sa zic ca este o suma mica, dar nici o suma mare. Nu stiu, eu m-am gandit sa imi iau o casa, sa imi iau o locuinta in Cluj. In primul rand sa imi iau o locuinta, pentru ca de fiecare data cand vin parintii mei acasa sa aiba unde sa stea. Sa vina ca la ei acasa.

Parintii mei sunt in Anglia acum, sunt in Londra, lucreaza, dar mai vin, ma viziteaza, mai merg si in Republica Moldova, acasa. Dar sper ca atunci cand vin la mine acasa sa se simta ca la ei acasa, pentru ca e casa noastra”, a spus Ion Surdu în exclusivitate pentru Kanald.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate