Vedete

Ce a apărut pe pagina lui Yamato Zaharia, după ce Mirel Drăgan a ajuns în România

Plecarea lui Mirel Drăgan din competiţia Exatlon a însemnat mult pentru echipa Faimoşilor. La scurt timp, pe pagina lui Yamato Zaharia a apărut o postare despre Mirel Drăgan.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Persoana care îi administrează contul de socializare al lui Yamato Zaharia a notat un mesaj referitor la plecarea lui Mirel Drăgan din super competiţia Exatlon Sezon II.

”Chiar dacă va fi cea de-a treia operaţie la acelaşi genunchi, suntem convinşi că Mirel Drăgan va avea forţa necesară de a se reface şi de a reveni în circuitul competiţional. Suntem alături de el!”, este mesajul care apare în dreptul fotografiei postate.

Primele cuvinte ale lui Mirel Drăgan, pe reţelele de socializare, după ce s-a întors în ţară

Faimosul Mirel Drăgan s-a întors aseară acasă, odată cu colega lui din echipa roşie, Cristina Nedelcu. La scurt timp după ce a părăsit competiţia din Republica Dominicană, Sensei Mirel Drăgan a scris un scurt mesaj pentru admiratori şi toţi cei care l-au susţinut la Exatlon.

”Competitia pentru mine s-a incheiat la Exatlon! A fost un concurs greu, palpitant, in care am trecut de la agonie la extaz si invers! Pot spune cu adevarat ca mi-am depasit limitele! Ma simt binecuvantat ca am putut trai o asemena experienta si, acum, la intoarcerea in tara, vreau sa va multumesc pentru sustinerea neconditionata!

M-am oprit din drumul spre marele trofeu in Republica Dominicana, sper eu, cu capul sus, insa, aici am sa continui sa mizez pe sport! Am castigat mai multe decat mi-as fi inchipuit, din punct de vedere uman si, de aceea, trebuie sa lupt sa fiu cel mai bun in ring si in viata”, a scris Mirel Drăgan pe contul său de Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol