Vedete

Ce a avut de spus Connect-R dupa ce sotia lui a declarat ca s-au gandit la divort. "Asta nu inseamna ca noi nu ne iubim. E o iubire mai linistita, o iubire matura"

Connect-R a reactionat in urma declaratiilor sotiei lui despre faptul ca in casnicia lor sunt certuri.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Ce a avut de spus Connect-R dupa ce sotia lui a declarat ca s-au gandit la divort. "Asta nu inseamna ca noi nu ne iubim. E o iubire mai linistita, o iubire matura"icon photo

Connect-R a avut de spus cum este de fapt relatia lui cu Misha, dupa ce ea a vorbit despre dificultatile din relatie si despre divort.
Invitat intr-o emisiune tv, artistul a vorbit deschis despre famila lui, despre fetita pe care o are cu Misha si despre ce simte el pentru artista. Connect-R este casatorit cu artista Misha, care de curand a afirmat ca si in mariajul lor mai sunt probleme si certuri.

“Noi am trecut printr-un episod mai greu cu Maya, cand am uitat complet de noi. Atentia noastra este indreptata catre Maya. Asta nu inseamna ca noi nu ne iubim. E o iubire mai linistita, o iubire matura”, a explicat Connect-R.

Cat despre Misha, Connect-R spune cat de mult o iubeste si cat de frumoasa o vede pe sotia lui pe care o considera mai matura decat el, chiar daca Misha e cu 10 ani mai tanara decat artistul.

“Mie mi se pare cea mai frumoasa femeie din lume. Si nemachiata, si cand se trezeste, si cu par, si fara par, si tunsa zero… Intr-ale casei, ale familiei, ea e. Cu meseria si cu asa… sunt eu, mai sfatuiesc eu. Ea e mai matura, desi e mai mica cu aproape 10 ani…

 

Cred ca amenintarea cu divortul vine dintr-o dragoste prea mare sau prea pasionala. Dar nu, nu s-a pus problema real niciodata! … O femeie reuseste sa scoata toti dracii din tine…

Noi nu am avut timp efectiv sa ne consumam imprena dragostea. Noi ne-am cunoscut saptamana asta, saptamana cealalta a ramas insarcinata, s-a nascut fata, au inceput probleme cu fata. Noi nu cred ca avem 30 de zile impreuna amandoi”, a adaugat artistul.

Amatto Zaharia intervine în scandalul momentului de la Exatlon: ”Giani Kirita va trebui să le acorde respectul cuvenit fiecăruia în parte şi nu să-i pună la colţ” | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune