Vedete

Ce a facut Alex Moraru dupa ce s-a intors de la Exatlon?

Alex Moraru a fost eliminat de la Exatlon si s-a intors acasa la finalul saptamanii trecute.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce a facut Alex Moraru dupa ce s-a intors de la Exatlon?icon photo

Alex Moraru din echipa Razboinicilor de la Exatlon s-a intors acasa dupa eliminarea din competitie. La aeroport, el a fost asteptat de familie si de prieteni. Cel mai emotionant moment a fost pentru Alex Moraru revederea fiului sau, Dominic de doar un an.

De altfel, primele zile de dupa intoarcerea de la Exatlon, Alex Moraru i le-a dedicate celui mic. Dominic a implinit un an chiar in perioada in care tatal lui era concurent in competitia din Republica Dominicana.


“Cat Alex era plecat, Dominic a facut primii pasi singur, a invatat si a evoluat mult”, ne-a povestit Ana Maria, iubita lui Alex.

De altfel, “Razboinicul” si-a petrecut weekend-ul alaturi de familia lui si a stat mult timp cu micutul, care la aeroport abia si-a recunoscut tatal. Alex Moraru a profitat de zilele frumoase si a iesit la plimbare cu Dominic.

Ce a facut Alex Moraru dupa ce s-a intors de la Exatlon! Cat de schimbat este fostul concurent

Iubita sportivului ne-a povestit si cat de schimbat i s-a parut lui Alex baietelul, pe care nu-l mai vazuse de mai bine de o luna
“Alex a spus ca Dominic este mai mare si mai gras. Il uimeste  in fiecare moment cu ceva nou. El a fost plecat in perioada cand Dominic a inceput sa descopere, sa inteleaga multe lucruri. Si Alex este schimbat. Ma asteptam la asta, dar inca nu s-a acomodat. Ma asteptam sa vina acasa pofticios, sa vrea sa manance putin, dar sa vrea multe. Insa nu a fost asa.  Viata de acolo l-a facut sa vada altfel lucrurile. Eu nu am cum sa-l inteleg in totalitate, insa o experienta ca aceasta nu are cum sa nu te marcheze”, ne-a povestit iubita lui Alex Moraru, fostul concurent de la Exatlon.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune