Ce a făcut Anca Pandrea cu trupul lui Iurie Darie în noaptea morții: ”Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe”

Anca Pandrea a declarat că la cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu ea în casă, unde o veghează.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

Anca Pandrea și Iulie Darie
Anca Pandrea și Iurie Darie[Sursa foto: Facebook]

În acest an s-au împlinit opt ani de la moartea lui Iurie Darie. Actorul a murit în brațele Ancăi Pandrea, ba mai mult decât atât, după ce Iurie Darie s-a stins din viață, iubita lui a continua să-l îmbrățișeze și să-l sărute.


In articol:

Citeste si: Ce se întâmpla acum cu Anca Pandrea! Primele imagini cu văduva lui Iurie Darie după lunile de izolare

Citeste si: Anca Pandrea, probleme serioase de sănătate! Actrița se confruntă cu patru boli

Anca Pandrea a declarat că a dormit toată noaptea cu trupul lui mort în brațe. ”Atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează”, a mărturisit Anca  Pandrea.

Citeste si: Bilanț Covid-19, 29 noiembrie. Situație disperată la ATI. Câte cazuri noi sunt - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Anca Pandrea își dorește ca strada să fie redenumită Iurie Darie

În plus, Anca Pandrea a cerut din anul 2012 Primăriei Capitalei ca strada unde actorul a locuit să fie redenumită Iurie Darie. ”N-am primit încă un răspuns pentru că, din câte mi s-a transmis, cererea nu a intrat încă pe ordinea de zi pentru a putea fi votată. Voi încerca să urgentez demersul, că vreau să mai fiu în viață când va exista Strada Iurie Darie”, a mai spus actrița. 

Reamintim că cei doi s-au cunoscut la teatru, iar timp de 13 ani Anca Pandrea și Iurie Darie au avut o relație de prietenie. Ulterior, cei doi s-au cununat religios după ce el a cerut-o de soţie într-o emisiune de televiziune, conform Impact.ro.

”Iubirea vine când vrea Dumnezeu, iar când la 40 de ani l-am întâlnit pe Iura ca iubit și ca tot, n-a mai existat niciun semn de întrebare pentru mine, a fost definitiv. Noi eram colegi la teatru de când aveam eu 27 de ani, dar n-aveam nicio treabă de genul acesta”, a spus Anca Pandrea.

Anca Pandrea
Anca Pandrea[Sursa foto: Facebook]

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Iohannis a zis chiar acum: Suntem obligați! Ce va fi de sărbători

Dieta folosită de Jojo. A pierdut zeci de kilograme. Cum a decis să slăbească vedeta de la Antena 1

BILANȚ CORONAVIRUS România înregistrează un nou record absolut. Rată de infectare uriașă în ultimele 24 de ore

Roxana Dobre vorbește în premieră despre Fănica Salam! ”Să nu facem comparații! Dumnezeu a făcut să se întâmple nenorocirea”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies