Vedete

Ce a facut Ciprian Tapota dupa ce a fost acuzat de Maria Constantin ca isi pune copilul sa cante la nunti! VIDEO

Fostul sot al Mariei Constantin a fost acuzat de artista ca nu ar avea grija asa cum trebuie de baietelul lor. Codrut are doar 9 ani, iar Maria Constantin sustine ca Ciprian Tapota l-ar lua cu el pe micut la nunti si l-ar pune sa cante la vioara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


“Copilul sta acasa, minte cand spune ca il iau la nunti”, a raspuns Ciprian Tapota la atacurile venite din partea fostei sale sotii. (Avem dovada! Fiul Mariei Constantin canta la nunti!)

Ce a facut Ciprian Tapota dupa ce a fost acuzat de Maria Constantin ca isi pune copilul sa cante la nunti! VIDEOicon photo

De curand, WOWbiz.ro a dat publicitatii cateva filmari video in care apare micutul care canta la vioara, alaturi de instrumentisti si in fata unor petrecareti 

Contactat de reporterii WOWbiz.ro pentru a comenta imaginile respective, Ciprian Tapota a raspuns initial la telefon si dupa ce a realizat ca este cautat de reprezentantii presei si-a inchis ambele telefoane pentru a nu fi deranjat.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune