Ce a facut Dani Oțil, în platou,  în vazul lumii. Toți au rămas cu gura căscata. Filmarea a devenit virală
otil

Vedete

Ce a făcut Dani Oțil la filmări, în văzul lumii. Toți au rămas cu gura căscată. Filmarea a devenit virală

Fanii lui Dani Oțil s-au amuzat copios, după ce prezentatorul tv a urcat pe o rețea de socializare un videoclip în care dansa îmbrăcat într-un costum care îl imită pe Kim Jong-Un.

Ce a facut Dani Oțil, în platou, în vazul lumii. Toți au rămas cu gura căscata. Filmarea a devenit virală
otil

Îndrăgitul prezentator de televiziune, Dani Oțil, și-a șocat fanii cu un videoclip urcat recent pe contul de TikTok. Acesta s-a amuzat copios în platoul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion și a vrut să le arate și urmăritorilor momentul amuzant.

Dani Oțil și-a amuzat fanii cu un clip urcat pe TikTok

Este vorba, mai exact de o înregistrare video în care Oțil dansează îmbrăcat într-un costum care îl imită pe liderul nord-coreean, Kim Jong-Un.

Dar asta nu e tot. Omul de televiziune se distra pe o manea, pe care o cântă nimeni altul decât fostul concurent de la Puterea Dragostei, Jador. 

Ce a facut Dani Oțil, în platou, în vazul lumii. Toți au rămas cu gura căscata. Filmarea a devenit virală
otil

Citeste si: Puterea Dragostei 14 mai. Livian și Ella, cel mai nou cuplu din casă? Dezvluiri uluitoare

Citeste si: Dezvăluiri șocante din trecutul lui Ciprian Marica. Momentul rușinos care l-a traumatizat pe fostul fotbalist: „M-a îmbrăcat în colanți. Mi se spunea...”

Citeste si: Bia de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce s-a aflat că și-a petrecut noaptea cu Bogdan Mocanu

Momentul în care Oțil își arată talentul în ale dansului, prin niște mișcări care i-a amuzat, fără doar și poate, pe fanii acestuia, este cu atât mai amuzant cu cât, costumul pe care l-a îmbrăcat, cu chipul lui Kim Jong-un, arată ca și cum dictatorul despre care s-a zvonit în urmă cu câteva săptămâni că ar fi într-o stare vegetatică sau chiar că a murit, l-ar căra în spate.