Ce a făcut Daniela Crudu la prima ieșire din casă după ce a fost bătută de iubitul croat! Avem imaginile și detalii incredibile

Daniela Crudu a fost în urmă cu câteva zile victima unei agresiuni fără precedent, fiind bătută de iubitul ei cu sălbăticie după o noapte de petrecere.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Cu nasul rupt și câteva leziuni serioase după bătaia încasată de la iubitul croat, Daniela Crudu a stat mai mult în casă, decisă să se recupereze cât mai mult până să iasă, din nou, în lume.

Citeste si: Secretul Cruduței! De ce nu depune Daniela Crudu plângere împotriva agresorului după ce i-a fost rupt nasul cu un pumn! Îl va ierta pe croat?

Citeste si: SUPER EXCLUSIVITATE! Ana, sora Danielei Crudu, dezvăluiri uluitoare despre motivele pentru care vedeta a fost desfigurată! "Daniela este în continuare în stare de șoc!"

Citeste si: Daniela Crudu a fost mutilată! Bătaia primită îi va lăsa urme pe viață

Daniela Crudu, zilele trecute, atentă să nu fie observată de nimeni, a mers direct într-unul dintre cabinetele ei favorite de înfrumusețare. Iar acolo, Daniela Crudu nu a părut preas mult preocupată de nasul rupt sau de urmele pe care i le-a lăsat pumnul primit în plină figură, ci, mai mult, dimensiunea și forma buzelor, precum și tenul. Așa că, la cererea fostei asistente tv, medicii clinicii au avut grijă ca, la plecarea Danielei Crudu de acolo, vedeta să arate impecabil... Astfel, după ce au avut grijă să folosească cremă din belșug, i-au înjectat ”porția” cerută de acid hialuronic, iar apoi i-au mai făcut frumoasei Daniela Crudu o serie de intervenții estetice la pomeți și obraji, având grijă ca asistenta TV să arate impecabil la ieșirea din clinică.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Cu toate acestea, Daniela Crudu a avut grijă ca imaginile în care apare să nu fie unele în care să își arate ochiul stâng, probabil încă afectat de pumnul primit de la iubitul ei croat, și nici să nu îșui arate prea mult nasul, fractura de piramidă nazală dându-i, încă, de furcă.

În altă ordine de idei, spun sursele noastre, Daniela Crudu a depășit, deja, șocul bătăii încasate și, mai mult decât atât, cât timp a fost în clinica de înfrumusețare, s-a distrat de minune cu amicele sale de acolo, glumind pe seama scandalului și râzând copios de moemntele prin care a trecut. Mai mult chiar, ea a recunoscut că bătaia primită nu i-a schimbatr sentimentele pe care le avea pentru iubitul ei croat, Daniela Crudu fiind decisă să rămână în relația cu pricina.

 

Daniela Crudu s-a împăcat cu iubitul violent

 

Daniela Crudu s-a asigurat că iubitul ei se va ține de promisiunea de a-i plăti toate operațiile necesare pentru a scăpa de urmele bătăii și, deja, el a început să trimită o parte din banii necesari pentru ca nasul distrus de pumnul primit să fie operat de cei mai buni medici esteticieni de pe la noi. ”Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, ne-a mai spus sursa citată.

Daniela Crudu, bătută din gelozie

”Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevărat că este vânătă, este umflată la față, că nasul i-a fost afectat și o mai supără, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adică, la corp, este ceva mai bine acum. Zilele viitoare vom merge la medicii ei, să vedem ce se va face, probabil va fi și operată de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie să vorbească medicii, nu mă pricep eu”, ne-a spus, în exclusivitate, Ana, sora victimei furiei iubitului, Daniela Crudu.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Ana, sora Danielei Crudu, totul a pornit din motive greu de explicat. ”Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor alșeza. Daniela este, acum, mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut”, ne-a mai spus Ana, sora Danielei Crudu.

 

 

Daniela Crudu a ajuns la Urgențe

Acum aproape două săptămâni, un incident șocant a zguduit lumea bună a Capitalei, Daniela Crudu fiind victima unui eveniment înfiorător. Mai exact, Daniela Crudu a ajuns la Urgente, la Spitalul Universitar din Capitală, desfigurată în urma unei agresiuni. Cu mâinile și picioarele făcute praf, bătută cu sălbăticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgență, la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar din Capitală, vedeta fiind, fără îndoială, agresată în timpul nopții. Culmea, ea fusese, până să ajungă la Urgențe, la un eveniment într-un restaurant de lux din București, alături de cea mai bună prietenă ale sale, Mădălina Pamfile. Acolo, Daniela Crudu, conform postările ei de pe Instagram, a avut parte de o seară cât se poate de plăcută, cu muzică și dans.

 

Galerie foto 
Citește și:

Adelina Pestrițu, schimbare neașteptată de look! Cum arată vedeta cu părul blond platinat: „Îți vine ca o mănușă!”

Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de Philip după operația de mărire a sânilor! ”Am plâns tot drumul după ce am plecat de la el”

Rețetă: Cele mai bune mini-pateuri cu cașcaval: Toată lumea a exclamat: Sunt absolut delicioase

Andreea Bălan, criticată de internauți pentru că ar fi exagerat cu vizitele în cabinetului medicului estetician:”Nu am recunoscut-o”

Emily Burghelea se căsătorește! Fosta asistentă TV a primit inelul de logodnă și a spus un mare ”DA”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies