Ce a făcut Elena Ionescu cu banii pe care i-a câștigat la Survivor. Fanii sunt consternați

Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România a stârnit diverse controverse pe fan-page-urile emisiunii atât în timpul competiției, cât și după terminarea ei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Elena Ionescu este marea câștigătoare Survivor România, după un drum anevoios cu foarte multe piedici puse de ceilalți concurenți. Ca în orce competiție există prieteni și dușmani, iar în cazul Elenei ce-a de-a doua variantă este mai potrivită. Concurenta a avut foarte multe conflicte în cadrul concusrului din Republica Dominicană, ceea ce i-a făcut pe fanii emisiunii să se împart în două tabere. Pro sau contra Elenei Ionescu. Ei bine, în finala concursului s-a demonstrat că balanța a înclinat mai mult de partea Elenei, însă cârcotelile nu au încetat să apară nici după terminarea show-ului.

Citeste si: Cum arăta Elena Ionescu în copilărie? Imagini nemaivăzute cu câștigătoarea Survivor România

Ce a făcut Elena Ionescu cu banii pe care i-a câștigat la Survivor. Fanii sunt consternați

După ce s-a întors din lunga competiție din Dominicană în care îngrijirea corporală a fost una minină, Elena Ionescu a dat fuga la o clinică unde și-a făcut o mică intervenție estetică. Mai exact, fosta Faimoasă și-a pus acid hialuronic în buze, fapt criticat asupru de unii dintre fanii Survivor.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Surpriză! Ce a spus mama lui Emanuel de la Survivor România despre relația războinicului cu Elena Ionescu! EXCLUSIV

Pe fan-page-urile emisiunii s-a discutat în delung cine ar merita să câștige competiția. Unele dintre motivele pentru care fanii Elenei au vrut ca Faimoasa să câștige Survovior România 2020 a fost acela să Elena ar avea o viață ceva mai grea. Se vehicula că ar sta în chirie și i-ar fi greu să-l crească pe cel mic ca mamă singură. Văzând că Elena și-a făcut intervenția chirurgicală de mărirea buzelor, unii fani au explodat.

Citeste si: Ce s-a întâmplat chiar înainte de Finala Survivor România 2020! Imaginile care nu s-au văzut la televizor Video Exclusiv

„Tot îi plângea lumea pe aici, vai, săraca Elena nu are bani, are copil mic, stă în chirie…dar primul lucru pe care îl face după ce a câștigat este să își pună buze și cine știe ce alte intervenții estetice…” a scris internauta, în dreptul fotografiei cu Elena Ionescu de la o clinică de lux din Capitală.

„Tot îi plângea lumea pe aici, vai, săraca Elena nu are bani, are copil mic, stă în chirie…dar primul lucru pe care îl face după ce a câștigat este să își pună buze și cine știe ce alte intervenții estetice…” a scris internauta, în dreptul fotografiei cu Elena Ionescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Surpriză! Ce a spus mama lui Emanuel de la Survivor România despre relația războinicului cu Elena Ionescu! EXCLUSIV

Tânăr din anturajul iubitului Margheritei face acuzații grave: „Are interdicție în farmaciile din București. Facea scandal”

Andreea Mantea nu se mai ascunde! Cine este, de fapt noul iubit: N-a fost ceva ce mi-am propus

Dan Cruceru a spus tot după Survivor România! Cine i-a zis prima dată ”Domnul Dan” și cum a reacționat atunci! ”Nu mi-a plăcut, mi-am zis...ce bătrân mă face”

Motivul pentru care Elena Ionescu nu a vorbit despre fiul ei la Survivor România! ”Simțeam că de câte ori... ” EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies