Ce a făcut Florin Salam după ce a fost fotografiat sprijinindu-se de bară în metrou

Florin Salam a fost fotografiat în metrou, sprijinindu-se de bară. Ulterior, Regele manelelor a transmis o declarație, în care afirma că nu era drogat.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Ulterior, pe contul de Facebook al lui Florin Salam au apărut mai multe piese ale manelistului, care se promovează intens.

Florin Salam, prima reacție după pozele de la metrou: ”Nu eram drogat”

A fost mare nebunie după ce WOWbiz.ro a publicat imagini cu Florin Salam mergând cu metroul. Regele manelelor a comentat pentru prima oară imaginile, arătându-se deranjat de comentariile care făceau referire la starea lui și speculau că ar fi fost sub influența substențelor halucinogene.

”Țin să vă anunț că nu-i rușine să mergi cu metroul. Eram puțin ”pișcat” și am zis să iau metroul, asta nu înseamnă că eram drogat, așa cum se scrie prin presă și pe rețelele de socializare. Vă iubesc, fanii mei...

Dar copilul ăla nu a filmat când făceau toți poze cu mine și m-a prins în postura aia, sper că ai făcut bani. Doamne ajută. Vă rog, toți fanii mei, să distribuiți”, a scris Florin Salam pe un cont de socializare.

Roxana Dobre: ”Se grăbea să ajungă acasă”

Și Roxana Dobre, iubita lui Florin Salam, a comentat ieri, pentru WOWbiz.ro imaginile care au stârnit rumoare printre fanii manelistului.

„Florin se grăbea să ajungă acasă, la noi, la mine și la copiii noștri. Nu este bolnav, este sănătos, era doar obosit. Se mai întâmplă să fie și el obosit, mai ales când se întoarce din străinătate, atunci când cântă mult. Inițial chiar m-am speriat când am auzit de imaginile acelea, dar știu că este bine, mai ales că am vorbit despre asta cu el”, a declarart Roxana Dobre pentru WOWbiz.ro.  

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate