Vedete

Ce a facut Gabriela Cristea inainte de slujba de botez? "Altfel nu am voie sa particip la slujba" Ce i-a zis preotul vedetei?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce a facut Gabriela Cristea inainte de slujba de botez? "Altfel nu am voie sa particip la slujba" Ce i-a zis preotul vedetei?icon photo

Gabriela Cristea si Tavi Clonda si-au crestinat fetita, sambata trecuta, iar alaturi de ei au fost prietenii si familia. Evenimentul a fost unul cu staif si a implicat multa organizare, iar acest lucru i-a tinut in priza pe parintii micutei.


Inainte de a intra in biserica, Gabriela Cristea si-a adus aminte ca nu si-a facut slujba de dezlegare, dupa ce a nascut, iar din acest motiv a trebuit sa se grabeasca si sa primesca molifta de la preot.


"Trebuie sa imi fac o molifta pentru ca altfel nu am voie sa asist la slujba, ma scuzati. Ma duc sa vorbesc cu preotul.", a spus vedeta.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune