Ce a făcut Jador înainte de a reintra în casa ”Puterea Dragostei”! S-a umplut de bani ca să aibă cu ce huzuri în Istanbul

Jador este, probabil, concurentul care s-a întors de cele mai multe ori în casa ”Puterea Dragostei”, manelistul împărțindu-și timpul între recitalurile de prin cluburi și emisiunea prezentată de Andreea Mnatea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Reintrat recent, din nou, în concurs, Jador de la ”Puterea Dragostei” a avut grijă ca înainte de a ajunge în Istanbul să aibă buzunarele pline.

Citeste si: Manuela aruncă bomba la Puterea dragostei în cuplul Iancu Sterp-Denisa după ce bărbatul a înșelat-o cu altă femeie în casă! "Ea îl iubește, el - mai puțin"

Citeste si: Simina, mesaj dur pentru Jador de la Puterea Dragostei: ”NU îmi crește nimeni copilul” De la ce a pornit totul

Citeste si: Jador a primit un cadou FABULOS! "O iubesc"

 Așa că, în weekendul de dinainte reîntoarcerii în casa ”Puterea Dragostei”, Jador a mers în Italia, într-un club de fițe frecventat de românii cu dare de mână de acolo și a cântat timp de câteva ore. Evident, show-ul pe care l-a făcut manelistul Jador a fost unul extrem de gustat de fanii concurentului de la ”Puterea Dragostei” și manelistul a reușit, de-a lungul recitalului să facă suficienți bani pentru a huzuri câteva săptămâni bune în Turcia, lumea înghesuindu-se, la propriu, să dea dedicații peste dedicații, având grijă, în același timp, să îndese bancnotele mari în mâinile artistului.

fara descriere

Evident, după recital, Jador de la ”Puterea Dragostei” nu s-a putut așeza, imediat, la masa lui să își soarbă băutura din pahar liniștit. Nu de altceva, dar a fost asaltat de mai toate fetele din club pentru o fotografie împreună, lucru care, am spune noi, nu l-a deranjat deloc. De altfel, la un moment dat, Jador a fost surprins în timp ce își nota numărul de telefon al unei domnișoare mai atrăgătoare, semn că concurentul de la ”Puterea Dragostei” pare dispus să revină în Italia, pentru un concert și se asigură că va avea o primire.. caldă, spre fierbinte.

 

Jador a dat lovitura în manele după ”Puterea Dragostei”

Jador, după ce a făcut senzație la ”Puterea Dragostei”  a început să se bucure de un succes uriaș în domeniul muzical, iar mai toate piesele lansate de artist în ultimele luni au fost, măcar pentru câteva zile, în fruntea topurilor Youtube. De altfel, Jador a început să îi ironiozeze pe alți concurenți care s-au lansat în muzică după ce au participat la ”Puterea Dragostei”, fiind, deja, experimenta într-ale domeniului.

fara descriere

Mai exact, după ce Jador a devenit cunoscut după ce a compus mai multe melodii dedicate Siminei, iubita lui de la Puterea Dragostei, despre care spune că l-a trădat, Alex Zănoagă i-a urmat exemplul și a lansat un clip și o piesă, ”Nimeni nu credea”, ale cărei versuri sunt despre ce a simțit el de-a lungul relației cu bruneta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate