Vedete

Ce a facut Madalina Ghenea cu cateva zile inainte de a implini 29 de ani!

Madalina Ghenea a implinit frumoasa varsta de 29 de ani, pe 8 august. In acest an, actrita si-a serbat ziua de nastere la Bucuresti, cu persoane dragi si rude, si nu in strainatate, asa cum proceda pana nu demult.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Ce a facut Madalina Ghenea cu cateva zile inainte de a implini 29 de ani!icon photo
De cand a devenit mamica unei fetite superbe, Madalina e nedezlipita de ea. (Vezi AICI in ce vila de lux va locui Madalina, impreuna cu iubitul si fetita lor) Actrita si-a propus sa lase proiectele de film si modelling pe mai tarziu, indiferent de cati bani i-ar fi intrat in conturi, si sa se implice in cresterea si educarea fetitei, mai ales ca nu se mai intalneste cu astfel de momente.

Ce a facut Madalina Ghenea cu cateva zile inainte de a implini 29 de ani!
Pentru ca are insa baza mare in taticul Matei Stratan, actrita mai poate lipsi cateva ore de acasa, caci stie micuta in varsta de 4 luni in siguranta. Orele in care lipseste de acasa insa sunt bine calculate, dupa cum sustin surse din anturajul ei.

Zilele trecute, Madalina Ghenea si-a lasat fetita in grija iubitului pentru a merge la un salon de infrumusetare din Capitala unde avea programare. Actrita si-a facut un tratament cosmetic si si-a aranjat parul, probabil pregatindu-se pentru petrecerea de ziua ei.

Ce a facut Madalina Ghenea cu cateva zile inainte de a implini 29 de ani!
Cat a stat la salon insa, ea a vorbit numai despre fetita ei, cat de mult I s-a schimbat viata si cat de fericita este acum, de cand a devenit mamica. Mai mult, cateva angajate au avut ocazia sa vada si cateva imagini cu micuta, in telefonul Madalinei, dupa cum sustin surse din anturajul actritei.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune