Ce a facut Mihai Morar cu o zi inainte de a se muta in casuta de sticla de la Universitate! Stiai ca prezentatorul are acest obicei?

Mihai Morar a demarat saptamana aceasta campania “Oraselul faptelor bune”, de la postul de radio unde are o emisiune matinala.

Autor: S.A.

 

Timp de 7 zile, prezentatorul tv va sta inchis, alaturi de colegii sai, intr-o casa de sticla montata in zona Universitatii, pentru a face fapte bune si a ajuta diferite cazuri sociale.

Citeste
si:
Mihai Morar implineste 36 de ani. A marturisit de ce nu va petrece: "E din ce in ce mai usor sa pierzi ce ti-e drag"

“Asa arata acum Piata Universitatii. Incepand de duminica asta va fi casa mea pana la Craciun. 24 din 24. Ne inchidem intr-o casa ca sa deschidem inimi! Incepe Orasul Faptelor Bune. Doamne ajuta!”, a spus Mihai Morar in ziua in care a renuntat la viata de om liber si a ales sa se inchida in casuta unde face fapte bune, alaturi de colegii sai.

WOWbiz.ro a aflat insa ce a facut Mihai Morar cu o zi inainte de a se muta in zona Universitatii. Ei bine, Morar si-a petrecut “ultima seara de libertate”, pana la Craciun, la un restaurant cu specific turcesc, prospat deschis in Bucuresti, unde a gustat preparate traditionale turcesti si orientale si a fumat narghilea.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies