Vedete

Ce a patit Andy după ce a bătut-o pe Roxana în casa Puterea Dragostei! ”Băi circule, ești penibil”

Andy a intrat în colimatorul fanilor după ce a lovit-o pe fosta lui iubită, Roxana!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Andy a părăsit emisiunea Puterea Dragostei după ce a avut o reacție extrem de violentă la adresa fostei lui iubite. El a lovit-o și a scuipat-o pe Roxana, motiv pentru care nu a fost primit ca și concurent în emisiunea din Istanbul.

”Nu ești concurent cu drepturi depline, deci nu îți pot spune că ești descalificat. Îmi pare rău, ai pierdut șansa de a deveni concurent. Din păcate, te vei întoarce în România. Noi nu încurajăm violența. Dacă vrei și dacă vrea și Roxana, îți poate arăta și Roxana vânătaia”, i-a spus Andreea Mantea lui Andy în cadrul show-ului.

”Îmi asum tot! Îmi cer scuze pentru gestul urât pe care l-am făcut. Nu se va mai întâmpla. Vreau ca Roxana să uite numele meu, să nu mai facă strategii pentru a mă scoate pe mine de aici. Nu o să se mai întâmple, îmi pare rau. Respect și atât”, a spus Andy.

De partea cealaltă, nici Roxana nu a rămas datoare și a ținut să își susțină punctul de vedere în premieră pentru WOWbiz.ro. ”A spus că am facut strategii să îl dau afară. Unde sunt dovezile? Și-a cerut scuze, am înțeles. El nu m-a atins cu piciorul. El m-a lovit cu piciorul. Eu așteptam să intru la interviu si el mi-a dat mare scuipat pe față. Eu am vrut să ripostez, că nu pot să stau când cineva mă scuipă pe față. M-am ridicat și m-am dus spre el și mi-a dat cu piciorul. Eu am vânătaie. Vreau să se vadă imaginile”, a spus tânăra.

Citeste si: Scene șocante în Capitală! O femeie, atacată cu un cuțit la intrarea într-un magazin! Atacatorul a murit după aceea

Citeste si: MESAJ nou RUNE pe ZODII saptamana 15-21 APRILIE 2019. Atentionari importante!

Citeste si: 10 lucruri pe care le-am invatat de la site-urile adresate barbatilor

Andy a lovit-o pe Roxana în casa Puterea dragostei! ”Te crezi mare șmecher”

Gestul bărbatului nu a rămas fără urmări printre fanii emisiunii! Drept dovadă, după ce Andy a lovit-o pe Roxana în casa Puterea dragostei, au început să apară pe internet o serie de reacții dure la adresa fostului concurent. ”Dacă ai ajuns să bați femei, eşti penibil!Grecul a pupat mâna Roxanei,înțelegi tu de ce te-a lăsat pentru el??? Dacă nu, poate îți explică mama ta, deşi trebuia demult să o facă!”, ”nu pot să-ți zic te crezi mare șmecher de povesteai tu de Roxana că e mare poartă, și te crezi mare bărbat că dai într-o femeie! Te crezi vedetă?? Nu dragule ești un p…t de la Brăila care a iesit de la țară, ai văzut și tu Turcia”, ”Băi circule, ieși  afară că nu ai 6000 de euro s-o întreții pe pițipoanca de Lavinia…ea se "bagă” la cei care doar se uită și îi transferă banii”, au fost doar câteva dintre mesaje trimise pe Instagram.

Galerie foto