Ce a patit Andy după ce a bătut-o pe Roxana în casa Puterea Dragostei! ”Băi circule, ești penibil”

Andy a intrat în colimatorul fanilor după ce a lovit-o pe fosta lui iubită, Roxana!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Andy a părăsit emisiunea Puterea Dragostei după ce a avut o reacție extrem de violentă la adresa fostei lui iubite. El a lovit-o și a scuipat-o pe Roxana, motiv pentru care nu a fost primit ca și concurent în emisiunea din Istanbul.

”Nu ești concurent cu drepturi depline, deci nu îți pot spune că ești descalificat. Îmi pare rău, ai pierdut șansa de a deveni concurent. Din păcate, te vei întoarce în România. Noi nu încurajăm violența. Dacă vrei și dacă vrea și Roxana, îți poate arăta și Roxana vânătaia”, i-a spus Andreea Mantea lui Andy în cadrul show-ului.

”Îmi asum tot! Îmi cer scuze pentru gestul urât pe care l-am făcut. Nu se va mai întâmpla. Vreau ca Roxana să uite numele meu, să nu mai facă strategii pentru a mă scoate pe mine de aici. Nu o să se mai întâmple, îmi pare rau. Respect și atât”, a spus Andy.

fara descriere

De partea cealaltă, nici Roxana nu a rămas datoare și a ținut să își susțină punctul de vedere în premieră pentru WOWbiz.ro. ”A spus că am facut strategii să îl dau afară. Unde sunt dovezile? Și-a cerut scuze, am înțeles. El nu m-a atins cu piciorul. El m-a lovit cu piciorul. Eu așteptam să intru la interviu si el mi-a dat mare scuipat pe față. Eu am vrut să ripostez, că nu pot să stau când cineva mă scuipă pe față. M-am ridicat și m-am dus spre el și mi-a dat cu piciorul. Eu am vânătaie. Vreau să se vadă imaginile”, a spus tânăra.

Citeste si: Scene șocante în Capitală! O femeie, atacată cu un cuțit la intrarea într-un magazin! Atacatorul a murit după aceea

Citeste si: MESAJ nou RUNE pe ZODII saptamana 15-21 APRILIE 2019. Atentionari importante!

Citeste si: 10 lucruri pe care le-am invatat de la site-urile adresate barbatilor

Andy a lovit-o pe Roxana în casa Puterea dragostei! ”Te crezi mare șmecher”

Gestul bărbatului nu a rămas fără urmări printre fanii emisiunii! Drept dovadă, după ce Andy a lovit-o pe Roxana în casa Puterea dragostei, au început să apară pe internet o serie de reacții dure la adresa fostului concurent. ”Dacă ai ajuns să bați femei, eşti penibil!Grecul a pupat mâna Roxanei,înțelegi tu de ce te-a lăsat pentru el??? Dacă nu, poate îți explică mama ta, deşi trebuia demult să o facă!”, ”nu pot să-ți zic te crezi mare șmecher de povesteai tu de Roxana că e mare poartă, și te crezi mare bărbat că dai într-o femeie! Te crezi vedetă?? Nu dragule ești un p…t de la Brăila care a iesit de la țară, ai văzut și tu Turcia”, ”Băi circule, ieși  afară că nu ai 6000 de euro s-o întreții pe pițipoanca de Lavinia…ea se "bagă” la cei care doar se uită și îi transferă banii”, au fost doar câteva dintre mesaje trimise pe Instagram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate