Ce a picat la Bac la subiectul 3 la Limba română 2021. Elevii au fotografiat subiectele și le-au postat pe internet. Surpriză uriașă pentru unii

Elevii se întreabă ce a picat la Bac la subiectul 3 la Limba română 2021, iar paginile de socializare sunt împânzite cu întrebări și păreri despre subiecte.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Elevii claselor a XII-a susțin, astăzi, prima probă la Bacalaureat, la Limba română. Ca în fiecare an emoțiile sunt puternice, mai ales că toți se tem de ceea ce pică la subiectul 3 la Limba română.

Ce a picat la Bac la subiectul 3 la Limba română

Elevii susțin azi prima probă la Bacalureat
Elevii susțin azi Balacaureatul la Limba română[Sursa foto: MediaFax Foto]

Citeste si: Ce a picat la BAC la subiectul 3 la Limba Română Real și Uman. Cerințe la Bacalaureat la subiectul 3 la Română, în ultimii 10 ani

Elevii care susțin examenul de Bacalureat sunt deja în sala de examen și au aflat ce a picat la Bac la subiectul 3 la Limba română. Pe paginile de socializare și grupurile special create pentru acest examen au apărut deja postări, comentarii și chiar fotografii făcute în timpul examenului.

Subiectele, exact așa cum explica și ministrul Educației, au fost adaptate situației în care s-au aflat elevii din cauza pandemiei.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

„Avem o flexibilizare în sensul adaptării programei de examen la specificul acestui an şcolar.

În fiecare dimineaţă dinaintea examenului vor fi extrase, apoi verificate şi reverificate subiectele, apoi baremul de corectură, pentru a face tot posibilul în vederea unei promovări cât mai ridicate, fără să coborâm, subliniez, fără să coborâm gradul de dificultate a subiectelor, dar insistând pe formularea clară a acestor subiecte care să fie adecvate pregătirii elevilor pentru examen. Nu accept sub nicio formă formulări de tip capcană care nu sunt conforme gradului de dificultate mediu, care este un grad de dificultate impus pentru orice examen naţional.
Nu este un examen în care să probăm cât de multe capcane întindem elevilor. Nu este corect ca elevii să fie responsabili de toate neajunsurile ultimei perioade, alături de neajunsurile cronice ale sistemului de învăţământ. Pentru aceste lucruri suntem responsabili în primul rând noi, cei din educaţie, profesorii în ultimă instanţă, dar nicidecum elevii, nu doresc să se descarce aceste neajunsuri pe elevii care susţin examenul de bacalaureat”, a afirmat Cîmpeanu.

Citeste si: Subiecte Română BAC 2021. Ce subiecte au picat la Limba și Literatura Română, la examenul de Bacalaureat 2021

SUBIECTE BAC 2021 la Limba română. Cerințe la subiectul 3

Subiectele la Limba română 2021 la Bac au apărut deja în mediul online. Elevii au încalcat regula de a nu intra în sala de examen cu dispozitive și au fotografiat subiectele. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a făcut apel la elevi înainte de examen să nu încerce să fraudeze examenul, pentru că cei eliminaţi pentru fraudă nu vor putea echivala în sesiunile viitoare probele deja date şi nici nu se vor putea înscrie la următoarele două sesiuni ale bacalaureatului.

Citeste si: SUBIECTE ROMÂNĂ Bacalaureat 2021. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii claselor terminale de liceu

Proba la limba Română a început la ora 9:00. Accesul elevilor a fost permis până la 8:30. Imediat ce au aflat ce a picat la subiectul 3 la Limba română la Bac 2021, cei care au avut posibilitatea, au fotografiat foaia de examen și au pus-o pe un grup special creat pe Facebook.

Subiectul 3 la Limba română Bacalauret 2021
Ce a picat la Bac[Sursa foto: Facebook]

Ce a picat la Bac
Subiectul 3 la Limba română Bacalauret 2021[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce pică la Bac la subiectul 3 la Limba română. DOVADA cu cerința la subiectul 3 la Uman 2021 pe care a postat-o un elev în mediul online: "Și anul trecut s-a potrivit"

Din fotografia făcută de un elev se înțelege doar că la Real, la subiectul 3 a picat un eseu în care să fie prezentate particularitățile unei nuvele studiată la școală.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce pică la Bac la subiectul 3 la Limba română. DOVADA cu cerința la subiectul 3 la Uman 2021 pe care a postat-o un elev în mediul online: "Și anul trecut s-a potrivit"

Ce pică la BAC 2021 la Română la subiectul 3. Elevii se pregătesc intens de examenul de Bacalaureat 2021, iar pe grupurile din social media au apărut deja speculații referitoare...

Subiecte și barem Română Bacalaureat 2021. Ce subiecte au picat la Limba și Literatura Română

Horoscop 23 Octombrie 2021: Vărsătorii au parte numai de succese, Gemenii ar trebui să fie atenți la starea lor de spirit

Anunţ bombă pentru cei cu două doze de PFIZER! Cu ce vaccin trebuie să facă a treia doză

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Trecerea la ora de iarnă în 2021. Un mare pericol amenință milioane de români

VIDEO | Doliu la Steaua! A murit unul dintre cei mai mari antrenori, vedetă și pe Netflix

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies