Ce a postat Simina pe net, după scandalul cu Alex de la Puterea Dragostei! Fanii au reacționat imediat și l-au băgat și pe Jador în discuție

Simina și Alex s-au împăcat după cearta în care a fost implicat și Jador de la Puterea Dragostei! Iată ce a scris bruneta pe net.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Astăzi, o ”răfuială” de cuvinte a avut loc între Simina și Alex Zănoagă, iar subiectul de discuție a fost chiar fostul prieten al brunetei, și anume Jador. După ce și-au împărțit vorbe grele în emisiunea Puterea Dragostei, Simina a postat pe contul ei de instagram o imagine alături de Alex și un mesaj!

”Pentru că noi am ales să ne iubim”, a scris Simina în dreptul imaginii în care apare alături de iubitul ei, Alex Zănoagă. Mai mult decât atât, Simina și Alex Zănoagă au ales să se îmbrace identic!

Citeste si: Se lasă cu scântei la Puterea Dragostei! Dialog incredibil între Lavinia și Andreea Mantea: ”Ce ești tu, amantă?”

Citeste si: Ceartă la Puterea Dragostei! Simina și Alex, dialog dur: ”Nu o duce capul”! Jador a aruncat bomba: ”Am dovezi”

Citeste si: Ei sunt favoriții săptămânii la Puterea Dragostei! Iată care a fost clasamentul

Evident, internauții au reacționat și ei imediat: ”Tot Jador rămâne forță”, ”Între tine și Jador e chimie, aici nu văd nimic”, ”Mai bine nu alegeați să vă iubiți 🤣🤦🏽‍♂️ Nu știu ce poți vedea la băiatul ăsta (un insuportabil, un gelos și etc ). Mai bine ți-ai găsi pe altcineva”, ”Era perfectă poza daca era Jador în locul lui Alex”, ”Se vede că încă mai e ceva între tine și Jador chiar dacă tu nu vrei sa accepți, asta se vede și tu știi bine .. îmi pare rău că nu ai curaj să îți accepti sentimentele pe care încă le ai față de Jador ..! Și plus de asta te potrivești mult mai bine cu Jador decât cu Alex”, sunt doar o parte din mesajele primite.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate