Ce a pus familia în sicriul Cristinei Țopescu, înainte să o ducă la crematoriu? Emoționant ce a ars împreună cu ea

Cristina Țopescu a fost încinerată. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a fost dus la crematoriul Vitan-Bârzești, joi după amiază, după ce apropiații și cei care au cunoscut-o și-au luat rămas bun de la ea.

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

Cristina Țopescu a fost încinerată.
Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a fost dus la crematoriul Vitan-Bârzești, joi după amiază, după ce apropiații și cei care au cunoscut-o și-au luat rămas bun de la ea.
Rodica Țopescu, mama jurnalistei, i-a lăsat un ultim omagiu fiicei sale.
O figurină de lemn a unui cățel, pe care Rodica Țopescu a ținut-o în permanență în mână, pe durata priveghiului, a ajuns în cele din urmă în coșciugul jurnalistei. Alături de figurină, familia a mai așezat lângă trupul Cristinei Țopescu și lesele câinilor care au fost găsiți fără viață lângă ea.

Încă un câine a al jurnalistei Cristina Țopescu a murit

Câinele a fost luat de o vecină, după ce acesta a fost găsit în casa jurnalistei și dus de urgență la veterinar.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Din păcate, pentru Bibi nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Animalul a stat o perioada mare de timp înfometat și însetat, iar acest lucru i-a fost fatal.

Câinii vedetei, de talie mai mare care au supraviețuit, au fost luați de Kuki Barbuceanu, de la asociația Vier Pfoten.


Cristina Țopescu a murit. Doi dintre cățeii au fost găsiți fără suflare, în casă

În urmă cu un an, Cristina Țopescu avea mai mulți câini, prietenii spun că peste 10. Acum îi mai rămăseseră doar 7. Potrivit anchetatorilor, doi dintre căței au fost găsiți morți în casă, împreună cu Cristina Țopescu. Erau cățeii care nu ieșeau afară fără stăpâna lor și care o iubeau până la sacrificiu. Așa au și plecat, odată cu ea. Cel mai probabil, animalele au murit de sete. Este știut faptul că un câine, ca și un om, poate rezista câteva săptămâni fără hrană. Fără apă, în schimb, nu poate supraviețui decât câteva zile.

Ceilalți 5 câini au reușit să supraviețuiască, pentru că aveau posibilitatea să iasă afară din casă. Asta i-a și salvat! Cățeii au reușit să găsească un sac de hrană, să îl rupă și să mănânce pe săturate. Iar sursă de apă exista în permanență în curtea locuinței.

Odată cu teribila veste a decesului reputatului jurnalist Cristina Țopescu, au apărut și primele suspiciuni legate de cauzele morții. Procurorul de caz a dorit neapărat să înlăture toate ipotezele, motiv pentru care a cerut, de urgență, realizarea necropsiei celor doi căței găsiți fără suflare, lângă trupul Cristinei Țopescu,

Cadavrele animalelor au fost preluare încă de duminică seara de reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare, pentru ca apoi să ajungă la Institutul de Diagnostic și sănătate animală unde, în urma analizelor efectuate, se va stabili cauza decesului cățeilor Cristinei Țopescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nenorocirile nu s-au încheiat pentru familia Cristinei Ţopescu! Fratele Cristi trebuie să se prezinte la tribunal la 4 zile după ce Cristina a fost incinerată!

Blestemul teribil aruncat asupra Cristinei Țopescu de o persoană apropiată, după moartea tatălui ei: ”Să moară cu câinii ei”. Când a auzit, prezentatoarea tv a izbucnit în...

Câinii jurnalistei Cristina Țopescu nu ar fi murit de foame, ci ar fi fost uciși

Noi detalii în cazul Mihaelei, asistenta din Vaslui, bătută cu scaunul de soț! Adevărata cauză a morții

Paul de la Puterea Dragostei, primele declarații după descalificare. Firul întâmplării cu BĂTAIA: „Marinescu s-a dat la mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies