Ce a putut sa ii zică Andreea Mantea unei telespectatoare despre Puterea Dragostei! Reactia prezentatoarei a fost neașteptată!

Andreea Mantea, reacţie DE SENZAŢIE după ce a fost pusă la zid! Toţi au rămas fără cuvinte!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Frumoasa brunetă are o relaţie aparte cu urmăritorii ei şi preţuieşte mult părerile acestora. Câteodată însă, sătulă de unele atacuri nefondate, dar şi de afirmaţii fără fundament, protagonista noastră mai răbufneşte.

Citeste si: Reacţie furioasă a Andreei Mantea! Vedeta tv este de-a dreptul revoltată de ceea ce se întâmplă! "Aberaţiile sau jignirile"!

fara descriere

Deunăzi o fană a ei, dar şi a emisiunii Puterea Dragostei i-a mărturisit Andreei că...a dezamăgit-o. După ce a citit mesajul pe instagram, vedeta Kanal D a considerat că trebuie să dea un răspuns. Ei bine, replica protagonistei noastre a fost inteligentă, elegantă, dar edificatoare pentru toţi cei care au citit-o.

Andreea Mantea, reacţie DE SENZAŢIE după ce a fost pusă la zid! "Păreai o persoană corectă şi incapabilă de nedreptăţi!"

fara descriere

"Ai cam dezamăgit mulţi oameni, Andreea! Păreai o persoană corectă şi incapabilă de nedreptăţi!", i-a scris o femeie.

Citeste si: Andreea Mantea a răbufnit! Nu a mai putut şi a dezvăluit TOT adevărul despre emisiune şi concurenţii de la Puterea Dragostei!

"De ce spui asta? Pentru că ai anumiţi favoriţi în emisiune? Şi ţi se pare că i-am nedreptăţit? Oare dacă erau favoriţi sau ţi se părea că le ţin partea, te mai dezamăgeam?", a răspuns amfitrioana celui mai tare show matrimonial al momentului.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate