Ce a putut să își facă Oana Roman la păr pentru nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea! Avem imaginile!

Astăzi are loc nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea! Printre invitați este și buna ei prietenă, Oana Roman! Uite cum s-a pregătit vedeta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  fara descriere

  Astăzi, 20 iulie, are loc cel mai frumos eveniment al anului 2019! Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au pregătit pentru nuntă!

  Update, ora 23. Oana Roman poartă o ținută superbă la petrecerea de nuntă a Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea! Vedeta a ales să îmbrace o rochie turcoaz, lungă până în pământ, care îi scoate în evidență talia incredibilă! Uite cât de bine arată bruneta!

  fara descriere

  Printre invitați se află și buna ei prietenă, Oana Roman, care s-a pregătit, evident, pentru acest eveniment frumos. Oana Roman a preferat să abordeze un machiaj simplu, iar când vine vorba de coafură, nu renunță nicio secundă la bucle! Vedeta arată, cu adevărat, superb.

  Citeste si: Ce a putut să facă Liviu Vârciu chiar în timpul nunții Adelinei Pestrițu

  Citeste si: Adelina Pestrițu a fugit de acasă înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat

  ”Doamne,cât de frumoasa esti Oana! Imi place enorm coafura ta!❤️❤️❤️ ”, ”Îți stă foarte bine. Abia aștept sa îți văd rochia!”, sunt o parte din comentarii.

  fara descriere

  Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea fac nunta azi

  Frumoasa Brunetă s-a căsătorit de curând cu alesul inimii ei, Virgil Șteblea, cel alături de care a și înfăptuit minunea, cea mai mare realizare a vieții ei, micuța Zenaida.

  Ei bine, toată această poveste de iubire nu putea fi completă fără o nuntă ca-n povești, așa că aceasta are loc chiar azi, 20 iulie. Adelina Pestrițu le-a promis invitaților o nuntă ca-n basme, cu ținute de vis, surprize și multe momente emoționante.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate