Ce a putut să spună Bianca Drăguşanu despre Anda Adam! "Victor a stat alături de ea şapte ani şi n-a luat-o de nevastă"

Bianca Drăguşanu a vorbit la TV despre Anda Adam. Bianca este de părere că pe Anda Adam a afectat-o faptul că Victor Slav nu a luat-o de soţie şi că artista şi-a dorit mult să se mărite cu prezentatorul TV.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

„Poate ea a avut anumite antipatii faţă de mine, pentru că Victor a stat alături de ea şapte ani şi n-a luat-o de nevastă. Ea şi-a dorit foarte tare chestia asta. Apoi, el m-a cunoscut pe mine şi m-a luat de nevastă după şase luni. Acum, îţi dai seama că în inima ei s-a simţit cumva…”, a declarat Bianca Drăguşanu la TV.

Anda Adam şi Victor Slav au avut mai mulţi ani o relaţie şi, tocmai atunci când lumea se aştepta să se căsătorească, cei doi au anunţat că se despart. Separarea lor a avut loc în anul 2012. Victor Slav s-a căsătorit ulterior cu Bianca Drăguşanu, în timp ce Anda Adam şi-a refăcut şi ea viaţa. Cântăreaţa este căsătorită din iunie 2015 cu Sorin Andrei, cu care are şi o fetiţă, Evelin, născută în noiembrie.

Mariajul lui Victor Slav cu Bianca Drăguşanu a fost unul de scurtă durată, însă cei doi s-au împăcat ulterior, ei având o fetiţă superbă, Sofia Natalia. Victor Slav şi Bianca Drăguşanu s-au despărţit anul acesta, cu toate că era de aşteptat ca ei să se căsătorească din nou. Bianca a avut o relaţie scurtă cu milionarul englez Tristan Tate după despărţirea de Victor Slav. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate