Ce a scris Magda Ciumac pe coroana de flori a mamei sale. Astăzi a înmormântat-o

Magda Ciumac este în doliu, după ce mama ei a trecut în neființă. Iată ce a scris pe coroana de flori.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Magda Ciumac este în doliu. Astăzi, vedeta și-a înmormântat mama. Fosta soție a lui Tolea Ciumac trece prin cele mai grele momente din viața sa. Mama Magdei Ciumac a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, și anume cancerul.

Pe rețelele de socializare, Magda Ciumac a notat un mesaj dureros: “Rămas bun… MAMA! Ai plecat dintre noi, după 11 luni de chin și durere de nedescris (cancerul acesta nemilos)! Ai lăsat în urma ta multă lume care te-a iubit, 5 copii și un soț! Parcă ai ales ziua! Ai murit în 8 aprilie… și azi, 10 aprilie, te conducem pe ultimul tău drum de ziua lui tata! Te vom purta veșnic în sufletele și amintirea noastră! Să-ți fie drumul lin, fără griji, fără dureri și chin! Să te odihnești liniștită! Noi, toți cei 5 copii ai tăi, o să fim cei care ne-ai educat, îndrumat și vom fi la fel de buni ca și până acum! Nu te vom dezamăgi! Vei rămâne îngerul nostru bun și frumos! Drum lin, frumoasă mamă!!!!”.

Magda Ciumac a postat, lângă mesajul sfâșietor, și o imagine în care apare coroana cu flori. Mesajul care apare pe coroană este: “Veșnic vie în sufletul și amintirea noastră. Fiica Margareta și Sasha”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate