Ce a spus Adrian Minune atunci când a aflat că fiica lui, Carmen, va deveni mamă: „Nu știi ce-ți rezervă viitorul”

Carmen Simionescu a vorbit despre dorința sa de a deveni mamă la o vârstă extrem de fragedă, dar și despre cum se înțelege cu părinții săi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Vestea că fiica lui Adrian Minune a fost o surpriză pentru mulți dintre fanii săi. Carmen Simionescu a vorbit despre familia sa, precum și despre prejudecățile legate de originea sa.


In articol:

Încă de la început, Carmen a ținut să le arate tuturor faptul că a luat-o pe un alt drum față de tatăl său și că vrea să cânte alt gen de muzică. Și a reușit astfel să iasă de sub umbra tatălui său atât de celebru.

Întrebată despre faptul că de multe ori i se spune Carmen Minune, fiica lui Adrian Minune a dezvăluit:

„Nu mă deranjează faptul că mi se mai spune câteodată Karmen Minune, deoarece port acest nume cu mândrie. Este numele tatălui meu, primit de la străbunica lui, pentru că toți oamenii din jurul lui, când era mic, îi spuneau „copilul minune.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Cânta de foarte mic și toată lumea, când îl vedea, îi spunea copilul minune – așa a apărut Adrian Copilul Minune. Karmen Minune pentru mine nu este un nume care să mă deranjeze, însă, cu timpul, cred că am reușit cumva să am o identitate a mea și să devin doar Karmen.", a explicat Carmen Simionescu, pentru Viva!

Citeste si: Probleme cardiace grave pentru Jean Paler! Primele declarații

Citeste si: Mesajul emoționant al Andreei Bălan pentru fetițele ei! Ce a spus artista de pe patul de spital

Citeste si: Adevărul ȘOCANT despre mariajul Andreei Bălan cu George Burcea! Dezvăluiri care aruncă în aer tot ce se știa despre căsătoria lor pe o plajă din Malibu EXCLUSIV

Ce a spus Adrian Minune când a aflat că fiica sa va fi mamă

Aceasta a vorbit și despre faptul că va deveni mamă la o vârstă atât de fragedă. Așa cum este normal, Carmen se consultă extrem de des cu părinții săi.

Am simțit să fac lucrul acesta și am simțit că e OK să fac asta, să devin mămică de la o vârstă fragedă, pentru că familia m-a învățat că iubirea e mai presus de toate, că, acolo unde găsești iubire și înțelegere, acolo vei găsi sprijin întotdeauna.

Nu știi ce-ți rezervă viitorul, dar asta nu trebuie să te împiedice să crezi în prezent. Dacă tot timpul ne-am gândi dacă e bine, oare dacă se schimbă omul de lângă mine, oare ce se întâmplă, atunci nu am avea speranță și nu am avea niciodată curajul de a ne lega pe viață cu o altă persoană.

Mă consult cu părinții mei foarte des, atât privind cariera, cât și privind viața personală, deoarece nimeni pe acest pământ nu-ți dorește binele mai mult decât părinții, pentru că ei te cunosc cel mai bine și binele tău este mai presus decât binele lor. Ei vor pune lucrurile în balanță mereu, astfel încât tu să ieși mereu câștigat. La părinți găsești mereu un răspuns, de aceea, de fiecare dată când am ocazia, mă consult cu mama și cu tata”, a mai spus artista.

Galerie foto 
Citește și:

Fotografie emoționantă cu Bogdan și Carmen Simionescu! Uite cum se poartă viitorul tătic cu fiica lui Adi Minune

Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că va fi bunic? Vezi cum se simte artistul în aceste momente!

Carmen Simionescu, prima declarație despre sarcină! ”Am ales să-mi spun povestea”

Carmen Minune, la spital! Ce se întâmplă cu sarcina ei

Elena Udrea, ținută provocatoare la ziua fetiței sale, Eva Maria

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies