Ce a spus Daniela Gyorfi despre colega ei de breasla, Denisa Manelista? "Ea nu canta asa mult cum cantam eu cu Minodora"

Autor: A.M.

Daniela Gyorfi, cunoscatoare a muzicii de petrecere si celor care frecventeaza astfel de cercuri, a vorbit despre scandalul in care numele Denisei a ajuns implicat, dupa ce unchiul ei Florin Peste a lansat numeroase acuzatii la adresa lui Liviu Dovleac, actualul ei impresar.
Florin Peste, cel care a lansat-o pe Denisa, a sustinut la un post de televiziune ca familia, dar si Liviu Dovleac, au exploatat-o pe Denisa si  i-au programat cantari pe banda rulanta.

"Nu poţi să spui aşa ceva despre un om care a luat-o pe Denisa de la Florin Peşte, un om foarte talentat de altfel, şi care a muncit foarte mult. Nu degeaba a avut Denisa hituri după hituri. Când eşti în top, nu te poţi opri doar pentru că eşti obosită într-o seară, mergi mai departe. Liviu s-a purtat exemplar cu Denisa, ceea ce a făcut probabil este doar că au pus multe cântări prea des, dar dacă Denisa nu mai putea, putea oricând să zică nu, nu a obligat-o nimeni. Daniela nu s-a drogat niciodată, nu a fumat. Ea nu cânta aşa de mult cum făceam eu cu Minodora în tinereţe. Şi eu sunt obosită, dar îmi place să fiu pe scenă, să am specatole, cred că Dumnezeu e mare şi m-am bucurat foarte mult când a intrat în direct.

Este o fată tânără şi nu merită aşa ceva", a declarat Daniela Gyorfi la o emisiune TV.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies