Ce a spus fosta soție a lui Răzvan Simion despre Lidia Buble! ”Rânjetul strâmb al măştii”! De la ce a pornit ironia Dianei Simion

Diana Simion nu a rămas datoare în fața declarațiilor făcute la adresa ei făcute în spațiul public de fostul soț și a dezvoltat subiectul și spre Lidia Buble

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Lumea mondenă în stare de șoc! În ultima vreme au apărut tot mai multe detalii care indică faptul că unul dintre cele mai frumoase cupluri, Lidia Buble-Răzvan Simion, s-a destrămat. Problemele între cei doi ar fi apărut la scurt timp după ce prezentatorul tv a fost surprins în compania unei roșcate căreia i-a dus mâncare la pachet.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit! Care sunt indiciile

În mod ciudat, după ce au apărut respectivele imagini, Lidia și Răzvan au stat față în față în emisiunea matinală pe care acesta o prezintă alături de Dani Oțil. Totuși, se putea observa o răceală între cei doi iubiți de altădată, semn că legătura lor era terminată și doar aparențele o mai salva.

Mai mult decât atât, Lidia a luat o decizie care a amplificat zvonul despărțirii. Artista a plecat la Deva pentru o perioadă, acolo unde locuiesc părinții ei. Acum, ruptura dintre cei doi pare un lucru cert, mai ales că nu se mai urmăresc pe Instagram, iar cântăreața a șters toate fotografiile în care apărea alături de Răzvan, iar la revenirea în București nu a mai dorit să apară pe la terese cu omul de televiziune, așa cum se întâmpla în trecut, ci doar cu...fetele.

Citeste si: Lidia Buble a eșuat în dragoste cu Răzvan Simion, dar afacerile îi merg mai bine ca niciodată! Vezi câți bani a câștigat cântăreața!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit?! Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi

Citeste si: Lidia Buble, dărâmată de despărțirea de Răzvan Simion! Mesaje triste la miezul nopții: „Dă, Doamne…”

Cum era de așteptat, după zvonurile de separe, toată lumea s-a gândit la Diana Simion, fosta soție a matinalului, care, în ultimii cinci ani, după despărțirea de prezentatorul TV, a preferat discreția și, întotdeauna, s-a abținut să comenteze la adresa femeii care i-a spart căsnicia fără să ia în calcul faptul că acolo exista o relație de 15 ani și doi copii la mijloc. ”Prefer să nu vorbesc despre acest lucru. Vreau să mî gândesc la viitorul familiei mele, de aici, de la Timișoara”, a spus Diana de fiecare dată.

Fosta soția a lui Răzvan Simion a vorbit și despre Lidia Buble! ”Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi”

Totuși, în urmă cu câteva luni, și calmul Dianei a luat sfârșit și a răbufnit. După ce Răzvan Simion a spus despre relația lor într-o emisiune că „dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată! (…) Sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă”, ea și-a spus punctul de vedere răspicat. „El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte. Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni…”, a comentat Diana pentru WOWbiz.ro la vremea respectivă.

În plus, atunci, fosta soția a lui Răzvan Simion a vorbit și despre Lidia Buble! ”Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a declarat Diana Simion pentru WOWbiz., făcând referire la faptul că, în spatele reflectoarelor, cântăreața este diferită, întrucât deși a marșat pe faptul că nu a intervenit în mariaj, situația și faptele au spus altceva.

Galerie foto 
Citește și:

Elena Ionescu s-a iubit nebunește cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care "a făcut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!

Marius de la Puterea Dragostei a înșelat-o pe Andreea Pirui? Ella a aruncat bomba în emisiune: „Avea în telefon...”

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Livian de la Puterea dragostei, despre noua intervenție estetică a Biancăi: „Ne-am certat și ne-am bătut...”

Drama trăită de Lidia Buble în copilărie. A fost bătută: „Mi s-a întâmplat de multe ori să...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies